.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Хора кажете добра антивирусна програма!

Трябва ми антивирусна програма която да е добра но да не е тежка и да не натоварва компютъра.Пробвах AVG не стана,avast и тя не хареса на моя компютър,NOD 32 пък съвсем кажете някоя друга освен KASPERSKI
    Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ВТН не беше най-подходящият избор на раздел, в който да публикуваш темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

не питам в кои раздел е походящо НЕ МИ ДРЕМЕ интересува ме добра антивирусна програма ако нямаш д акажеш нешто по темата по добре не пиши
    Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...

Град
    пространството на Дисе
    Охооооо, и сме нервни на всичкото отгоре.
    Майка ти така ли те е учила- да държиш тон на непознати по-големи от теб?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти общо взето изреди добрите. Имаше едно време една панда, която беше много популярна, но не съм я ползвал.

Друг вариант е да си свалиш сигурен браузър, блокваш всички поп-ъпове, внимаваш къде влизаш, чистиш редовно компютъра от евентуално пробили червеи и периодично слагаш някоя антивирусна да прегледа компа, след това я махаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    пространството на Дисе

Re: Хора кажете добра антивирусна програма!

Цитирай Първоначално написано от nadeto0o91
    Трябва ми антивирусна програма която да е добра но да не е тежка и да не натоварва компютъра.Пробвах AVG не стана,avast и тя не хареса на моя компютър,NOD 32 пък съвсем кажете някоя друга освен KASPERSKI
    Пробва ли, преди да инсталираш новата програма, да деинсталнеш предишната?

милион пъти го пробвах

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    http://zamunda.net/details.php?id=207549&hit=1
    аз съм с нея, нямам ядове. ако ти трябва лиценз пиши

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Не виждам смисъл ,да отговарям на този нахалник и мързеливец.Обзалагам се с 50 лв , че в този форум има най-малко 50 такива теми за антивирусни ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Не виждам смисъл ,да отговарям на този нахалник и мързеливец.Обзалагам се с 50 лв , че в този форум има най-малко 50 такива теми за антивирусни ...
    \/

Голям фен
    Град
    Варна
    От както имам комп от около 10 години съм самo с AVG и на други компове също съм я слагал и си работи много добре програмата, редовно има актуализаций и изобщо е много добра.Туй че на теб не ти харесва си е твой проблем.За мене тя е най добрата, за някой друг може някоя друга да е най добра.
    Други антивирусни освен тези който си изброила добри няма, след това вече почват тия дето нищо не вършат.

Супер фен
    Ако неможете да дейнсталирате дадеда антивирусна влизате през сайф мод и от там триеш всички файлове за антивирусната ти и готово

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Тебе пък кой ти иска мнението ??

П.П.Някои не знаят какво е "сайф мод"...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на ogun
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Лека и надеждна,бърза само ти трябва COMODO.Напиши го в гугъл и ще ти излезе сайта им и най важното е безплатна за физически лица!
    Има много пропуски в нея...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Безплатен обяд няма!Не ,че в платените АВ няма пропсуки...100% защита няма!
    Има, да не си пълен идиот.

Супер фен
    С авира съм и съм много доволен,не ми лагва на компа грам дето е с 512мб

az naprimer

anonymous682486
    Guest
    предлагам ти NOD32 тя е най добрата

т

Прочети тази тема ще разбереш как да си махнеш анти вирусната на 100 % http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=326322

И после сваляш тази.

http://zamunda.net/details.php?id=174516&hit=1 <----- AVG

blagodarq na vsi4ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си