- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Подранява ми 0.0
Менструацията ми подранява с около 2 седмици... направо ще се побъркам от притеснение. Не водя полов живот (полов живот на 13, омг) и не знам въобще какво ми става. Вземах антибиотици преди 1 седмица, защото имах настинка (ако това влияе на цикъла). Просто не знам какво да правя.
Боже, разберете че е нормално да закъснява или подранява още повече че отскоро имаш цикъл и е напълно нормално..и на мен миналият месец не ми дойде дори, но не съм тръгнала да се вайкам..Прочетете някоя статия, книжка, свързана с цикъла..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
половия акт няма нищо общо
Цикъла ти още не е редовен и е нормално да ти закъснява или подранява,както каза liim0nka.На мен веднъж ми се е случвало да ми подрани и ми казах ,че може да е дори от промяната в климата.Така че нямаш повод за притеснения.
прочети бе маце !
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866
. . Споко бе ! Нищо ти няма ! \/
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
оф разбери най - накрая, че за да ти се нормализира определено трябва да минат о6те годинки ... тъй че ... ве4е прекалявате за най-малкото и тема![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..