- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато видите някой/някоя от бившите ....
Здравейте.....Ако има вече такава тема много се извинявам ... та по темата еми аз с някои бивши съм в добро отношение с други не
и с тия дето съм в готини отношения си лафиме,смеем,пием биричка и се кефиме , че сме си останали приятели
![]()
![]()
! тръгвай си мразя те , чакай обичам те с тебе сякаш летя и падам в един и същ момент [[ musiic ]]
Мии специално с 2ма мои бивши се виждам всеки ден в даскало по няколко часа..Все тая ми е ..
С единия съм в добри отношения..другия само когато му потрябвам се държи добре с мене.. и такам![]()
I don`t care .. ;] ..
Пф скоро имаше такава тема.
еми ако има такава тема да се заключи мойта![]()
! тръгвай си мразя те , чакай обичам те с тебе сякаш летя и падам в един и същ момент [[ musiic ]]
ми аз съм в добри отношения.Проблемът е ,4е някои по4ват с разни бъзици за нас или ни припомнят неща,които не искам да си спомням и става доста тъпо![]()
I can't stop myself from loving you <3
Една искрена и силна обич,неможе да се преварне в едно добро приятелство![]()
.....Нещата, които би било добре да забравим, ние най-упорито помним....
Почти не говорим вече -.-
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ами с някой сме си в добри отношение, говорим си, смеем се, пишем си, излизаме.С други пък дори не се поглеждаме.Зависи от човека и от развитието на връзката ни.![]()
Само с единия ми бивш сме в добри отношения,ама с другите не е така..
С тези се гледаме доста злобно,е случва се да говорим,но много рядко..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
най- често подминавам, те и без тва повечето не искат да ме виждат![]()
Имало едно време..
Не подържам отношения с абсолютно никой от бившите, само с един, с когото си останахме добри приятели. Просто с него .. не сме късали бурно. Просто се разделихме .. по взаимно съгласие.Ми .. така е то, плевенските момчета са пичове, д'ге.
![]()
![]()
Всички други бивши ги мразя, както предполагам и те мен и се старая всячески да не се засичам където и да е с тях.
I'm inlove with a criminal...
Ми попринцип с повечето и сега си говоря,но има някой който ако се засечем просто подминавам и се правя че не се познаваме(то и те правят така де![]()
)
С всички сме си останали приятели,но ми трябва период около 1-2 години някъде,че някой път и повече,но нещата бяха сложни...
С някои сме в добри отношения, но с други като се видим и се псуваме, обиждаме и т.н.
Подминават меЕ понякога има по едно изсмукано от пръстите "Здравей"
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Аз пък много обичам да се виждам с бивши. В смисъл .. така случайно. Да видят какво са изпуснали и да им стане тъпо.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Хм. Ами почти не ги виждам. Ама си казваме "здрасти" поне.
Само с един си запазихме приятелски отношения.
И с двамата съм в добри отношение. С единия понякога дори изизаме да се видим.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Доста добри приятели сме с девойчетоДаже живяхме заедно известно време след като се разделихме.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от cinderella_gugutka
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
след като секи път аз ги късам...
мноо ясно че обивам да ви среща е така на улицата по случайност и да ги подразня малко... да им вида погледа в очите... и да си тръгна... а те да не могат да кажат нищо от болка
хех... колко съм гаден...![]()