- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато видите някой/някоя от бившите ....
с последния се скарах много яко и той се прай че не ме вижда пък като се разминем почва да ме зяпа .. тоест не си говорим ;D пък с по-предния си лафим много яко... голям пич излезе хич не му дреме че сме ходили.. даже още по-близки прятели станахме![]()
ама по принцип гледам да не се карам с бившите
щот е някво такова глупаво.. =\ :d
tAke a dIrty pIcture![]()
кво ти пука нали на теб ти е готиноПървоначално написано от Nakadah
;d
tAke a dIrty pIcture![]()
С никоя не съм в добри отношенияслед връзка в повечето случаи се получава така,за съжаление.
Първоначално написано от lucho13
С повечето си оставаме приятели и потдържам приятелски отношения ..
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Подминавам едни, поздравявам други..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
имам една фр, която всеки ден се вижда с бившите й![]()
а то да бяха само 1 или 2
те са хиляди, а на нея не и пука
![]()
Аха.Първоначално написано от alone83
Животът е адът описан в Библията!
С някой сме си добри познати, с други не можем да се гледаме...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Всичките ми бифши ме мразят![]()
с някои сме в добри отношения- и супер се радваме като се видим, говорим си, смеем се, излизаме... с други сме в доста лоши
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Поздравяваме се, говорим си. Иначе не поддържаме приятелски отношения![]()
ако се засечем си говорим,с някои флиртуваме :P
понякога се изнервям много,особено ако съм със сегашно,но зависи ,с някои потдържам мн добри отношения![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Но може да се превърне в добро познанство.Първоначално написано от TuZar
Въпрос на елементарно възпитание на двама души е да съумеят да запазят добрия тон помежду си след раздяла.
С първия ми приятел сме в чудесни отношения. Вярно, не сме си близки дружки, а и той живее в друга държава. Но винаги намираме време да се видим, когато се върне и да си поговорим, кой как е, що е. Вярно, че от раздялата ни минаха 7 години, но все пак.
Следващият пък изобщо не ми говори, предполагам, че не ми прости много неща, но това си е негово право. Аз винаги съм готова да го поздравя, все пак съм делила много неща с него.
Но... разни хора, разни идеали.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първия ми.. не искам да го виждам и изключително мн се радвам, че няма как това да се случи. А втория.. виждаме се чат пат, в една компания сме все пак, не мога да кажа, че не сме в добри отношения, защото няма отношение ;д Вниманието му към мен е същото, каквото беше и когато бяхме заедно- никакво. Случва се чат-пат да се поздравим или да се питаме нещо си.. ама като цяло, той лафи с момчетата, аз съм при момичетата и така..
![]()
Аз нямам никакъв контакт с бившия ми. Живеем в различни държави и от малко повече от 2 години не сме се виждали. Нямам нужда да знам как е и какво прави.
Рядко поддържаме контакти. На "здравей" и "здрасти".
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
аз лично трябва да съм бил много добър приятел с дадения човек и евентуално след време може и да се сприятелим отново,но като цяло предпочитам няколко месеца да не виждам дадения човек