.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Началото, ами после :(

Малко предистория:
    Първи опит- само познати и приятели, кафенца но с много хора тоест неуспешен. След доста време втори опит май ще става нещо. Излизане на дискотечка-танци манци и дотам, но с желание пак да излезнем. Следваща седмица- кафенце вече само двамата на съме- доста ми куцат темите за разговор 80% от времето намериме да говориме за нещо, но има и моменти на неловко мълчание, после диско леко пийнал задръжките падат, но пак ме е срам, но пак танци манци, тя си тръгва и ме целува по бузката, след което аз нея по бузата и после тя пак и отпраши (предложих и да я изпратя но тя си имаше компания и отказа). На следващия ден тя ми се обади да излезнем на кафенце вечерта, и пак лека разходка пак не особено интересни теми на разговор имайки предвид, че предишната вечер сме били заедно, и после пак кафе с моменти на спи ми се, неловко мълчание, след което я изпратих до тях но явно понеже ни си бех пийнал даже не посмях да я целуна Мисля че когато си говорим съм и забавен, пускам и комплименти (но пак немога да и кажа че я харесвам, предполагам че тя знае щом сме излезнали), бъзициц чат пат ама просто по някое време забивам и не мога да се сетя за нищо забавно и интересно и почва тишината, а и освен по кафета няма много разнообразие поне засега.
    Важно уточнение е че за жалост можем да се виждаме на живо само петък, събота и неделя. А следващата събота даже и това няма да стане.
    Мисълта ми е дайте някакви съвети за следващия петък-теми на разговор, някакви дейности които са и забавни, нещо да активизира електромагнитното поле (най-вероятно пак ще има диско ако тя иска, там поне е шумно и си денцим)
    мерси предварително на хората които ще прочетат цялата история
    П.С. мислех да и пратя някоя от тия песнички като намек, ама не знам да не е мн нахално а и след издънката с изпращането и нецелуването даже не знам дали да и се обадя
    the cult-painted on my heart
    kiss- I was made for loving you

ти си луд

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Момичето ти звъни на тебе да излезете (поема инициатива), по време на срещата си допуснал да има моменти на "спи ми се" и накрая не си я целунал, защото не си бил пил?!
    А сега си мислиш, че няма нужда да й казваш или показваш, че я харесваш, защото вече сте излизали и се подразбирало?!

Ти къв мъж си, бе?!
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Момичето ти звъни на тебе да излезете (поема инициатива), по време на срещата си допуснал да има моменти на "спи ми се" и накрая не си я целунал, защото не си бил пил?!
    А сега си мислиш, че няма нужда да й казваш или показваш, че я харесваш, защото вече сте излизали и се подразбирало?!

Ти къв мъж си, бе?!
    никой не е казвал че е МЪЖ,все още е момче,и щом не знае какво да говори с момичето,и го е срам да я целуне...просто не му трябва.

Цитирай Първоначално написано от Rounder

Ти къв мъж си, бе?!
    никой не е казвал че е МЪЖ,все още е момче,и щом не знае какво да говори с момичето,и го е срам да я целуне...просто не му трябва.
    Ама не може хем да е момченце, хем по мадами да ходи... Или се осъзнава като мъж и се държи като такъв, или си признава, че не е готов психически (за физически не знам) и отива да играе футбол пред блока.

О, сега прочетох, че тя го е целунала по бузата и той я е цункал... също по бузката

О, сега прочетох, че тя го е целунала по бузата и той я е цункал... също по бузката
    ама тогава бил "пил" сигурно е пил една студена вода...хах,абе мани ве,децки истории,като чувстваш нещо към нея отиваш и и казваш,какъв по ясен намек от това че и тя те е целунала искаш...просто кажи,ако не стане,здраве да е,като не,отиваш да си игаикаш

ако искате да отворим нова теме за ебавки, а за това че не ми трябва ако не ми трябваше нямаше да пиша тук, и кво да излезнем на кафе в 8 и да се направя на свиня и тя да ме носи ли щеше да е по-добре, незнам нали сте капацитети предлагайте

Следващия път като отидете на кафе и признай,че я харесваш и после като отидете на дискотека я целуни (ама не по бузката като 3 годишни) и т.н.Айде успех и по-смело ;]~

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Напомня ми на 5ти клас, честно кзано

Защо вместо тази безкрайна игра по между ви, просто не поговорите за чувствата ви един към друг и не решите най-сетне какво ще следва от тук нататък.

сега там си чатете ако чатите и другата седмица вместо по бузката я целуни по устните тя ще рабере

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Ти къв мъж си, бе?!
    И това е верно ,но щом си срамежлив, просто действай, а не говори.Като сте на дискотека приближавай се към нея, танцувайте 'залепени' един за друг, танците за мен са жив секс, ама с дрехи. /нямам предвит обарвания/.

М да, как ще ти измислим теми за разговор, след като не ви познаваме ?
    Говорете си за wow

Е на не става нали... Т'ва е много тъпо, да ти казваме к'во да говориш. То като нямате теми за разговор...
    Иначе се вижда, че те харесва ~

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Кажи и че не я бива
    Creative Technologie

споредн мен или не я харесваш, или си тъп. кое си избираш?
    Имало едно време..

кажи и направо че я харесваш и ето ти тема за разговор. И няма смисъл да чакаш още защото само се измъчваш така давай направо пак да става каквото ще

Голям фен Аватара на Tedchy
    Искаш тема за разговор ? - Окей. Кажи й че искаш да се самоубиеш,може дори развръската да стигне до полиция,психиатрична клиника и др.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Rounder

Ти къв мъж си, бе?!
    Ама не може хем да е момченце, хем по мадами да ходи... Или се осъзнава като мъж и се държи като такъв, или си признава, че не е готов психически (за физически не знам) и отива да играе футбол пред блока.
    Добре казано
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Айде следващия път да си по-смел и да я целунеш като хората. Дерзай!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си