.

Виж резултатите на анкетата: Водите ли си дневник?

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 10,00%
  • Не

39 65,00%
  • Да, но не редовно

15 25,00%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind

Vodite li si dnevnik???

Sorry, ako ima ve4e takava tema, no ne sum sre6tala. E, vodite li si?
    Az da, ot 4-ti klas, oba4e pi6a mnogo rqdko v nego. Moje bi 2-3 puti na godina.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

ooo 6e ti go gepq i 6e vidq za ko sta duma kvi si gi drobil tam !!! :P az i az po edno vreme bqh po4nal da si vodq ma sprqh murzela golqm

ami az tu zapo4vam da si vodq dnevnik,tu spiram.za tva glasuvah za tva,4e si vodq dnevnik,no ne redovno
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    imam si dnevnik,ama zabravqm da pi6a v nego.. na men su6to mi e ot 3 ili 4 klas.. ama pi6a rqdko 7-8 puti na godina
    i mnogo obi4am da si go 4eta i da se hilq kakvi gluposti sam pisala
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Нямам време
    Иначе бих искала да имам
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Едно време си водех... Вече не

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ako ne me marze6e sigurno 6tqh da si imam dnevni4e. Gotino 6te e da go 4ete6 sled 20-30-40 godini

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    няколко пъти съм започвала и все неуспешно.... и преди пишех простотии...сега нямам дневник,а тетрадка в която записвам по-важни и интересни за мен неща (примерно цитати...някакви мислички...важни дати за мен и така )

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    НЕ

Сега нямам,но преди няколко години имах и пишех в него редовно.В момента имам само една тетрадка,в която записвам понякога какво ми се е случило.В нея също така пиша стихотворения и разкази,цитати също.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз си водих като бях 5-6 клас. А онзи ден четох какви глупости съм писала и съм се скъсала да се смея Направо такива мисли са ми били в главата че направо... А сега не си водя. Просто нямам нерви да пиша!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

а3 не си водя...почвала съм 2-3 пъти ама ме мързи да пиша

az ne si vodq oba4e akto bqh po malka si vodeh i pisheh vatre no sega ve4e NE

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    po4wala samn puti ama to ni6to ne izlezna 6toto myrzela e weliko ne6to
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    И аз много пъти съм почвал, но след като го намираха всеки път. Вече се отказах и "дневника" станаха приятелите ми

Аз си водя, но не редовно Пиша в него някъде.. 1 път в месеца.. Ама и така си ми е добре Като се има предвид какъв съм мързел Готиното е, че после си чета за разните си там любовни увлечения... как съм харесвала еди си кой и т.н. А като се сетя сега ми става смешно
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Да, имам дневник, който в последно време все по-рядко отварям, за да пиша в него и това се дължи може би на интересните неща, които ми се случват почти всеки ден и вече не ми правят впечатление. Доколкото в миналото пишех доста и то какви ли не глупости... Но мисля отново да се развихря с писалката, за да запечатам всичко, което ми се е случило досега. Не бих искала да забравя тези прекрасни (и не чак толкова) моменти, а след години да си отворя вече пожълтялата тетрадка и с въздишка да си спомням за миналото.

Аз нямам. Като по-малка все започвах да си водя дневник, но все ме домързяваше да пиша в него, а пък и веднъж една приятелка го намери и беше мн. гадно.

Голям фен
    По едно време тръгнах да си водя дневник,ама се отказах..то нямаше какво толкова да пиша,пък и ме мързеше Иначе сигурно ще е готино да прочетеш нечий чужд дневник

Cyberdyne_101
    Guest
    Не Просто не виждам смисъл

Супер фен
    Град
    София
    Преди години си водех...изписала съм много тетрадки,но с годините спрях и сега ми остана само да си четя и да си се смея какво наивничко дете съм била

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Голям фен
    Град
    sofia
    dammm a zashto dnevnika nepremenno trqbva da se svurzva s list hartia da re4em edin diktofon kude kude po malko vreme shte otneme otkolkoto pisaneto....

Повече от фен
    Град
    Varna
    Аз пък никога не съм започвала да си водя дневник
    Все се притеснявам, че ще ми е много гадно когато след време прочета какво съм писала в него ))
    Иначе доста често мисля за тетрадка за интересни мисли, цитати, хора, но не съм си направила такава все още.
    Животът е прекрасен

mda vutre si pisha sunishtata i perverznite misli,kakto i stihotvorenie za shibania jivote i napsuvvam maika mi i tupia mi jivot kato sum depresia ,tva e vsichkoto koeto ima v dnevnika mi

Guest
    Колкото и странно да звучи, когато станах на 10 години реших да си направя дневник и оттогава всеки ден пиша по нещо в него преди лягане. До сега съм събрал 6 супер дебели тефтера. И аз си се чудя на акъла ама става супер смешно като си чета глупостите и се кефа колко ми е радостен живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си