- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хора ,к'во е това?
Хора ,к'во е това?Плс кажете в какво се превръщам![]()
![]()
П.П.Това е на лявата ми ръка ,точно където ми е мускула/малко по-нагоре от бицепса/
Мн. ми е интерестно в какво се превръщам.Аз мисля ,че ще ставам дракон![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
един приятел имаше стрии при бицепса и твойто може да е такова но не съм сигурен
Стрии братле. Свиквай, може да са доживот![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Как да ги махна ,имало начин ама 60 лв. Някой ако го е пробвал да сподели...
Цитирам какво съм прочел в един форум-
Ампули против стрии Phytolastil Lierac"
20 ампули по 5 мл. в опаковка и струват към 60-70лева
в опаковката има шишенце в което се пълни течноста от ампулата и тогава е по удобно щото може да пръскате и леко го размазвате и засъхва за 7-15сек. не е мазно.Мерише малко на лекарство.
попринцип на мен една такава ампулка ми стига за 4 мазания (зависи от областта която мажете колко е голяма.)
Но доста голям ефект извади промени цвета на стриите и ги намали и ще се надявам да се свият още и да се заличат напълно Razz
НАЙ-ВАЖНОТО Е В СТРИИТЕ ДА ИМА ОЩЕ КРЪВ!!!
т.е. да са червени(млади)
иначе има 70% да се заличат ако са стари...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Това са стрии и, ако не ги махнеш сега, докато са розови, забрави да изчезнат после. Трябва ти колаген и други разни вещества.
Не прави нищо на своя глава. Тая ампула показаната е на Лирак. Добри са наистина, но иди на един дерматолог или питай в аптеката. Медицинска козметика евтина няма. 60 лв. не знам изобщо дали ще те оправят, но пак казвам, не отлагай. Розови ли са, има шанс да се разкарат. Побелеят ли, забрави да ги махнеш.![]()
Стрии са.Честито ;д Аз като ми излязоха на гърдите,докато бяха още розови ги мазах с лосиона Икаров и се махнаха![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
По тази тема да попитам крем "Бебе" ще помогне ли за премахването на стриите, че и аз имам на рамотоПървоначално написано от MaGuSs
![]()
Everything it`s possible !
братле значи твоите са още ''млади'' действай ако неискаш да остане тей за винаги...
Още чакам отговор ... :/
Everything it`s possible !
Каза ли на ваще?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Това са стрии,получават се от рязко отслабване,или рязко надебеляване,ако са излезли сега,върви на докотор има някакъв минимален процент да ги махнеш,но след време просто забрави..
ще помоля хората който ще ми развиват теории че има начини да се махат,просто да не ми цитират поста и да не ми спорят!
Избеляват след време да не ти пука всеки има било то на краката , рацете и корема .![]()
Мм не всеки , ако кожата на човек е много еластична това не се случва(аз нямам да чукна на дърво, а и спортувам, ии съм отслабвала, но нямам)Иначе по темата-както всички казаха, стрии са, но нз как се лекуват.Първоначално написано от ivanpetkanov
Хем не знаеш за стриите и пак спориш . Всички избеляват след времеПървоначално написано от foreverr
и да приключа темата . НЕ МОГАТ ДА СЕ МАХНАТ БЕЗ ХЕРУРГИЧНА НАМЕСА.