- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
Опитах сеПървоначално написано от m1nik
и накрая ми изръси ,че я мързяло да доди да ме вземе вечерта
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Тук![]()
омг,вървя си аз по улицата и някви хора (мъж и жена на около 20г ) се карат ама на супер висок глас,цялата улица огласят и мъжа и крещи: "Ейй лъжкиньо мръсна,кво ме занасяш?Да не съм ти на 15 години"умрях си
![]()
![]()
Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Е нищо, хайде успокой се, няма смисъл вече да се ядосваш.Първоначално написано от girlche
![]()
Няма да си първата с тоя проблем, нито последната.
Иначе, как си?
Вафла..
Бяха ме банналиПървоначално написано от mrtn
! Ама ся съм със стария ав и подпис, така че ще свикнеш
![]()
иде ми да я убия с поглед само , ако баща ми беше тук нямаше да имам този проблемПървоначално написано от m1nik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много искашПървоначално написано от plamba95
![]()
Тва тука се случва редовно ( почти всеки денПървоначално написано от evalongoriq
)
Амаа бяха много смешни,ако ги бяхте чули,аз като минавах покрай тях едвам си сдържах смеха само леко се усмихвах![]()
![]()
Първоначално написано от mrtn
Мерси ,че ме изслуша
![]()
![]()
Зле съм , адски ядосана
![]()
![]()
, ти как си
![]()
?
нали никога нямаше да ми простишПървоначално написано от mrtn
![]()
![]()
![]()
ами добре съм, малко се помъчих днеска и аз.. щото и аз учех и така.Първоначално написано от girlche
![]()
Вафла..
Знам как е!Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Будалках те..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
няма ли да влизаш, у скайпО![]()
Ае, някой ще гледа ли Стъклен дом ?![]()
Вафла..
мъжа беше якоо вбесен,а жената само стоешее и гледаже жално и не смееше да каже нищо горкатаПървоначално написано от Metal
![]()
![]()
![]()
Точно!Първоначално написано от evalongoriq
![]()
неПървоначално написано от mrtn
![]()
да бе,тва ще е по-тъпо и от Забранена любофвъпреки,че първия сезон го гледах и беше як
ама втория...
![]()
Ще го видим сега къв е, ако първите 15 минути не ми харесат ще си пусна Биг Брадър![]()
Вафла..
![]()
![]()
Биг Брадър е голяма простотия,ама вчера си умрях от смях![]()
Омг,замислих се...представете си след години когато имаме деца и те ще са родени в 21 век през 2000 и някоя година ии кво ли ще си викат за нас "Кви дъртии родителии от миналия век"![]()
![]()
![]()
аз съм направо на брадъра ... Стъклен дом едва ли ще е хубав нз ..Първоначално написано от mrtn