.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Притеснение ..

Здравейте Благодаря на всички, които ще се отзоват евентуално по темата..
    Значи аз съм на 15 години и имам приятел, който е по-голям от мен с три години и така. Малко се притеснявам от самото формулиране на темата, защото ми се вижда леко тъпо, но реших да попитам за съвет. Понеже все още не сме правили секс (аз съм девствена) и не си харесвам тялото... исках да питам дали при някой друг го е имало това притеснение, защото аз мога да отслабна с някакви килограми, но въпреки това не вярвам, че ще постигна желаната фигура за такова време. Първо ще видим как ще се развият нещата с него, но разбира се, другото си остава... Не искам да се разделя с него заради това, вярвам, че ако ме обича, ще ме приеме каквато съм, но искам да се чувства добре с мен. Просто исках да попитам дали някой друг е имал същия проблем... мерси много.
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Защо толкова много се притесняваш.Той знае каква е фигурата ти в действителност и не очаква да си клечка.С теб е, защото те обича надявам се, какво значение имат някакви си кг.Аз съм нямала този проблем ( дребна и слаба съм ), но и да съм по пълничка приятеля ми ще го знае, ще го вижда и ще ме приема такава каквато съ.Не се притеснявай. :P

ПП: А колко кг си и колко си висока ?

1,62-3 ;58кг...
    абе вече ми се доиска да я махна тая тема, ама...
    [/i]
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от babybyme
    1,62-3 ;58кг...
    [/i]
    не е толко зле
    аа горното мнение-кво те боли колко тежи и колко е висока,?темата не е за диети или нещо...
    а щом приятелят ти те обича такава-нема кво да се притесняваш,наслаждавай се на живвота
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Еми не, питам просто щото има много момичета, които си втълпяват колко са дебели и колко грозни тела имат, а всъщност не е така и нищо чудно и тя по същия начин да си втълпява някакви глупости.А колкото за кг. и височината ти не са зле.Може да не си клечица, но не си и дебела.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    споко

незнам как е телосложението на тялото ти но си перфектна.. ^^

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    1,62-3 ;58кг...
    [/i]
    И според мен не е зле. Даже си е добре.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен теглото ти е напълно нормално
    Освен това щом те обича ,няма да му пука И мен ме беше срам да се съблека първият път при първото ми момче ,но видях, че ме харесва каквато съм Пък и няма да те върне.
    Освен това формите ти се виждат малко или много и през дрехите.
    Сигурно е пипал тук и там /щом чак за секс мислите/ ,така че не е като да няма представа къде има повече месце Не се притеснявай.

ми щом е с тебе едва ли му пука ква ти е фигурата.. ако те притеснява правете го на тъмно
    Имало едно време..

Той е с теб в момент.. значи се чувства добре и ще се чувства добре докато правите секс [евентуално,когато го направите]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Ами да, опипвал е повечето места
    За тъмното ще е добър вариант. Предполагам, че няма да ме върне, но примерно се притеснявам от липсата на бюст, а пък наличието на други излишни неща и така...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако те обича и иска да е с теб дори и 100 килограма да си,пак ще те хареса такава каквато си.Много момичета се притесняват от голотата си,но трябва да се абстрахират.Тялото си е тяло,никой не е перфектен.Сигурно и той има някакви притеснения дали ти ще го харесаш гол.Просто му кажи кратко и ясно,че не ти е удобно да се съблечеш пред него,защото те е страх той да не те хареса.Поговорете си и тогава вече ще се успокоиш.

А това да те зареже,защото не изглеждаш перфектно гола или че не му харесва е ужасно тъпо и не смятам,че трябва да си отдаваш девствеността на такъв боклук.

Освен ако не си слагаш чорапи в сутиена.. не него му е ясно положението и си те харесва такава каквато си За бюста.. и аз не съм особено надарена, но не мисля, че някой цицоман ще тръгне с някое плоско момиче без да му е станало ясно... то е явно колко си имаш. Малко или много си личи.
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Щом е тръгнал с теб значи, че малко или много те е харесал каквато си. Свали ги тия няколко килограма, за да се чувстваш по - сигурна. Ако наистина те обича, както другите казаха, дори и 100 кила да си той не би те отхвърлил.
    Аз пък винаги тайно съм се притеснявала, че съм твърде слаба... Понякога трябва да игнорираш тези притеснения, защото в кайна сметка са напълно излишни

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Не мисли за това .. ако си готова отдай се напълно .. на първият си път.. и не си пълна супер сии .. !! запомни .. по-важно е изживяването .. ти неможеш да се стопиш за 1 секунда заради него а и той ако те обича истински това няма да му пречи .. Не се притеснявай супер си .. можеш да пишеш резултати :P Пожелавам ти весело прекарване когато се решиш

Re: Притеснение ..

Значи аз съм на 15 години и имам приятел, който е по-голям от мен с три години и така. Малко се притеснявам от самото формулиране на темата, защото ми се вижда леко тъпо, но реших да попитам за съвет. Понеже все още не сме правили секс (аз съм девствена) и не си харесвам тялото... исках да питам дали при някой друг го е имало това притеснение, защото аз мога да отслабна с някакви килограми, но въпреки това не вярвам, че ще постигна желаната фигура за такова време. Първо ще видим как ще се развият нещата с него, но разбира се, другото си остава... Не искам да се разделя с него заради това, вярвам, че ако ме обича, ще ме приеме каквато съм, но искам да се чувства добре с мен. Просто исках да попитам дали някой друг е имал същия проблем... мерси много.
    Момчето те харесва, и каквато и да е фигурата ти това явно не го интересува. Първото, което трябва да направиш е да спреш да се притесняваш. Чувствай се секси в тялото си. Тази самоувереност е много важна, защото така, както се чувстваш, така и ще изглеждаш. След това се отпусни и не забравяй, че тялото не е най - важното в секса. Good luck и харесвай себе си за да изглеждаш уверена Това определено се нрави не само на силния пол

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Много е точен отговора +1 : ))

Голям фен Аватара на Callisto
    Щом сте заедно значи те харесва. От това следва, че те харесва ТАКАВА КАКВАТО СИ! Килограмите винаги могат да се коигират с лекота, ако е на въпрос, но повярвай ми 2/3 милограма няма да променят мисленето му. Все тая е дали ще си с 3кг по-слаба или по-дебела. Аз съм тежала и 46кг, тежала съм и 40(сега). Принципно съм нисичка и 46кг не ми отиваха, но той си ме приемаше без проблеми и не му правеха на проблем паласките. Е сега вече ги няма де. Както казах всичко лесно се коригира, но щом е с теб, значи те е приел такава каквато си и не трябва да се притесняваш....има къде къде по-пухкави от теб сигурна съм.

П.С: Секса е полезен. Аз тия 6кг ги свалих със секс и ядене на шоколад. Хем удоволствие, хем много качествен фитнес, ако си активен.

Град
    Kyustendil

Re: Притеснение ..

[b][color=black]Espa

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    .има къде къде по-пухкави от теб сигурна съм.
    хахахах и аз съм сигурна

Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си