Здравейте Благодаря на всички, които ще се отзоват евентуално по темата..
Значи аз съм на 15 години и имам приятел, който е по-голям от мен с три години и така. Малко се притеснявам от самото формулиране на темата, защото ми се вижда леко тъпо, но реших да попитам за съвет. Понеже все още не сме правили секс (аз съм девствена) и не си харесвам тялото... исках да питам дали при някой друг го е имало това притеснение, защото аз мога да отслабна с някакви килограми, но въпреки това не вярвам, че ще постигна желаната фигура за такова време. Първо ще видим как ще се развият нещата с него, но разбира се, другото си остава... Не искам да се разделя с него заради това, вярвам, че ако ме обича, ще ме приеме каквато съм, но искам да се чувства добре с мен. Просто исках да попитам дали някой друг е имал същия проблем... мерси много.
Момчето те харесва, и каквато и да е фигурата ти това явно не го интересува. Първото, което трябва да направиш е да спреш да се притесняваш. Чувствай се секси в тялото си. Тази самоувереност е много важна, защото така, както се чувстваш, така и ще изглеждаш. След това се отпусни и не забравяй, че тялото не е най - важното в секса. Good luck и харесвай себе си за да изглеждаш уверена Това определено се нрави не само на силния пол