.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: windows registry

Град
    Varna

windows registry

Имам следният проблем : искам да добавя едно нещо към регистрите ,но като дам в рън : "regedit" или "regedt32" и ми казва ,че администратора е премахнал бутането на регистрите . Интересното е ,че имам само 1 ацц на компютъра и съм с администраторски права . Как да оправя тази работа ?

Re: windows registry

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Имам следният проблем : искам да добавя едно нещо към регистрите ,но като дам в рън : "regedit" или "regedt32" и ми казва ,че администратора е премахнал бутането на регистрите . Интересното е ,че имам само 1 ацц на компютъра и съм с администраторски права . Как да оправя тази работа ?
    Оправя се от "Group Policy"...

Първо отваряш "Run" и пишеш: "gpedit.msc"

Следваш следната последователност: "User Configuration > Administrative Templates > System"... Там търсиш "Prevent access to registry editing tools" - щракни два пъти върху него и ще ти се появят три възможности:

- Not Configured
    - Enable
    - Disabled

Ти задължително избери "Disabled" - след това щракаш "ОК" и пробваш пак да си стартираш "regedit" от "Run" прозореца...

П.С. - Сега би трябвало всичко да е наред!

Град
    Varna
    Нямам систем ,а windows components и windows desktop search

Нямам систем ,а windows components и windows desktop search
    Ами явно имаш някакви грешки в Windows-а щом ги няма тези неща...

Град
    Varna
    бъгав windows знам си аз ,че трябва да си слагам всичко постепенно .. дали не е щото ,тоя дето съм с него сега е XP и SP3 веднага . Тоест и аз нз какъв такъв е . Инсталвам го и то автоматично си слага и СП 3

бъгав windows знам си аз ,че трябва да си слагам всичко постепенно .. дали не е щото ,тоя дето съм с него сега е XP и SP3 веднага . Тоест и аз нз какъв такъв е . Инсталвам го и то автоматично си слага и СП 3
    По принцип няма значение дали е вграден сервизния пакет в самия Windows или си го инсталираш отделно! Все пак преинсталирай следващия път от друг "релийз" - най-добре нищо да не е променяно по него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си