- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ползвайте презервативи!
Направих го на 15 и то с презерватив! Вършат работа,използвайте ги!![]()
да ти честетя ли?
то и с презервативи стават гафове-прочети тема от раздела![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
аз бях млад и умен! А и Да!Първоначално написано от britzy
![]()
Първоначално написано от t0d1t0
верно си по-умен от повечето
айде
Congrats![]()
Еми имам познати дето викат че без има по голямо удоволствие,действали с тактиката вади при да отбележеш.Което е доста тъпо,щото са уникално смешни като им закъснява на момичета и търчат като обезумели
![]()
^ pознато![]()
Ама т'ва е когато не ползваш презерватив и го правиш с малки деца![]()
Браво на детето! В 8-ми клас и се почна! Е, честито да ти е!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Все тая - осми, девети.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
И пак внимавай...Първоначално написано от t0d1t0
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Преди време разбрах за един познат,че първия му път е бил групов секс на някакъв купон.Имало само едно момиче и 3 момчета и нямали презерватив.Решили да използват някво пликче от семки.![]()
![]()
![]()
Иначе...абе и аз съм 9 клас ама да ти кажа авторе,според мен са ми малко годините да загубя девствеността си(макар че това не ми пречи да правя някои неща с приятеля ми,но не и секс).Не мога да си представя как някои хора от моя клас вече са го направили,но не ги виня.Всеки си избира кога да го направи,стига да не е просто за гъзария и да си на 13-14 години.
Важното е че щом си го направил сега(направо си на 16),дано не съжаляваш по-късно.И да,наистина е супер,че сте използвали презервативи хехе.![]()
късно е на 15
оо да ти сигурно на 12 си изгубил девствеността си ..Първоначално написано от Manekena7
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Много се радвам за теб!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
[b][color=black]Espa
Първоначално написано от SuNsEt
![]()
и кво му е якото ? без презерватив си е хиляда пъти по хубавосамо дето в опасно .. така че е наложително да се ползва