.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Повече от фен Аватара на didenceeto

Ваканцията свърши

...........

Мега фен Аватара на L0ST
    Да не съм луд да искам да ходя на даскало... Всъщност и на мен ми е интересно там, бих ходил с удоволствие ако се ходеше от 10ч и не се пишеха оценки .

Ваканцията мина адски бързо. Исках да направя много работи, но от мързел не направих почти нищо...

В отговор: Искам да я удължат....може бис няколко седмици поне!
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми мисля, че на никой не му е приятно да ходи на даскало. Аз още два дена съм освободена от даскало, тъй като участвам в едно мероприятие и гжата ни освободи. Кеф, тамън ще изпусна гадните предмети. Края на месеца съм на лагер, ще мине бързо месеца, и после почвам да се стягам за изпита. Пък и Май месец пак някви ваканции имаме, пак ще се отървем. Иначе всеки иска още малко ваканция,, ама учението също е важно. Лошото е само, че почвам първа смяна. Свикнах да ставам късно, и сега оп 06:00 - якаъа работа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    ее кък бее,на даскало е супер яко,ко ви има
    Вкъщи е ебати скуката,а там секи ден 30 човека си праите кефа,а и мойте контролни минаха.Сега само ще се кефя

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ............

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Наистина мина адски бързо. Иначе и аз съм 1ва смяна, ама айде сега още 2 месеца и половина и после лятна.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не бих отказала още няколко дни. Като се замисля обаче, в училище прекарвам далеч по-приятно от стоенето вкъщи и изключвам проблемите. Общо взето, не скачам от щастие,че пак ще прекарвам по 6 часа и отговер в даскало,но и не съм се тръшнала да рева.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    In the middle of Nowhere
    Все ми е тая...И на даксало да съм пак мога да си прекарвам добре..Пък мога и да не ходя ако реша,но това е вече в краен случай...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Абе тая ваканция ми се стори като лятна,по-дълга ли,ква беше нз,обаче едно топличкоо,ии си спинкам до късноо.. В даскало става голям купон,ама извън него още по-голям-не ми се ходииии
    Живееш ли сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    То и на мене не ми се ходи..Отново учене,уроци,тестове иии..ужас..Кога ли ще дойде лятната ваканция..
    Иначе ако изключим уроците и оценките в училище ми е по-приятно..

П.С - И аз съм първа смяна..Но искам втора
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна
    То една лятна ваканция, свършваме на 30ти чак - баси батака... Иначе сега на седмокласниците им е важна ваканция, и трябва да се подготвям за ипзити, така че трябва да се ходи на училище. И аз имам изпит в края на годината. Иначе бих предпочела да си стоя в нас, да си изтегля някой филм и да гледам. В даскало също е яко, да се базикаме това онова, ама само кат знаеш, че ще те изпитват, ще има класни и контролни, и ти се убива желанието.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Да почваме, че да свършваме ~

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ми аз искам вече на училище + това 3-ма от учителите, с които имаме най - много часове, са в Румъния, тъй че ще ходим за по 2 - 3 часа.
    По - другата седмица си я изкарваме цялата и след това на екскурзияяя.. :P

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    не искам на даскало. не ща да ги гледам. не искам пак да се съсипя... искам си в нас ...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Ми аз искам вече на училище + това 3-ма от учителите, с които имаме най - много часове, са в Румъния, тъй че ще ходим за по 2 - 3 часа.
    По - другата седмица си я изкарваме цялата и след това на екскурзияяя.. :P
    Даа и аз искам така
    А иначе всички,които ви се ходи на даскало,искате да ходите,за да се виждате с приятелите.Точно това никога не съм го разбирал.Толкова ли е трудно да се съберете и извън даскало?
    А инче и на мен ми е горе-долу забавно в училище,обаче ако не пишеха оценки и не се караха за домашни.Например последните дни преди лятната ваканция понякога са ми по-забавни от самата ваканция,защото хем не учим,хем не се чудим какво да правим.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    Враца
    Блааааааааааааааааах, НЕ ИСКААААААААААААААААААМ Отново се очаква учене постояннооооо, сън максимум по 5-6 часааааааа, мъкиииииии, ядовееееееееее, писанееееееее, ученееееееее, контролниииииииии Ебасиии, колко бързо минааааааааааа, нищичко не успях да направяяяяяяяяя, ужаааааааааааас Съученицитее... аз с най-близките си се виждаам, забавно си ми е и вкъщиии, не искаааааааааааааааааам... Уфф...
    еlsy

Повече от фен Аватара на sian4eto
    На мен ми е все тая дали ще съм си вкъщи на учлище или на вън
    когато не съм на училище ще съм на вън с приятели
    когато съм на училище пак съм с приятели
    и да си и да ни си пак си има добрите и лошите страни
    `only God can judge me!

Супер фен Аватара на m1nik
    даскало
    )

Супер фен Аватара на someonerandom
    Погледнете от добрата страна-очакваме 2ра вълна свински грип,а скоро може да дойде и конски
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Не искам да свършва ваканцията. Толкова ми е хубаво да ставам късно, да правя каквото си искам и да съм свободна. Пък и ся като почнат да изпитват всичките.
    Е, поне не остана чак толкова много до лятната. То и май се събират доста почивни дни.

Град
    Варна
    Еми да. Сега май месец ще се почива почти всяка седмица. Само заради 6, 7 май ще се отучва на 29 май - събота. Иначе 24май, матури. Пак ще минем между капките.

И на 25ти четох някъде, че няма да учим.

Град
    Варна
    Ами за 25ти незнам, миналата година не помня да не сме ходили.

Ето от сайта на МОН:
    Неучебни дни:

01.11.2009 г. – Ден на народните будители
    14.05.2010 г. – ДЗИ по български език и литература
    17.05.2010 г. – Втори ДЗИ
    25.05.2010 г. – Неучебен ден по повод Деня на славянската писменост

Само че за 24-ти пък нищо не пише. Нещо заради 24 май няма да учим, ама доколкото си сполням и на 24, и на 25 няма. Абе нали още един неучебен ден има, няма значение за какво е...

Мега фен Аватара на ameli
    Ходи ми се на училище, щото вкъщи не ми е по-весело

Като изключим раното ставане, понеже свикнах през ден да ставам в 11 иии уроците, които ме чакат, всичко ще е 6
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си