- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да и кажа , че я харесвам
Абе това с директното казване може да стане, обаче след бая игра от твоя и нейна страна. Щото иначе така изцепено отникъде.. нормално да те отреже.
Вземи покани я да излезете някъде, под някакъв предлог. Другото ще се нареди![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Прав си и аз мисля , че тъй директно в моята ситуация тя направо ще се изплаши.Благодаря ви за съветите.Първоначално написано от valdesbg
благодаря ви за всичко и ще пиша кво е станало днес ще ходя да видя кои филми ще дават в събота и , ако са яки ще я поканя
а на мене защо това ми звучи на: "звънни ми по телефона за да имам твоя"Първоначално написано от kristian026
Според мен киното не е най-подходящия вариант. Знаеш ли какви филми харесва?Пробвай с разходка. Не и кафене ... някъде на открито,по-спокойно е.
А и като почне да гърми филма сещаш се,че може и да не те чуе.
Та излезте я в парка, тук-там. Говорете си за обикновени неща. Другото ще се нареди само.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
може и така да е нзПървоначално написано от Nakadah
ами да щеше да е лоша идея , ако щях да и кажа в киното , но аз си мисля да и кажа след товаПървоначално написано от DarknessAngel
е нема как да знаешПървоначално написано от kristian026
тея лафове са като сте на 12... а тогава не ги разбирате...
ми първо ние сме на 13 и второ здравата минах през просото
Днес преди часа я питах "искаш ли в петък или събота да отидем на кино"след като разбирасе я извиках да дойде при мен , тя каза "не мога" и избега в стаята , а след часа я извиках и и казах , че я харесвам , а тя ми се усмихна и ми каза "знам" и аз и казах , че ако иска да сме само приятели нямя дя се разсърдя и тя си тръгна от даскало ПРЕЦАКАХ СЕ САМСъветват ме да се услушвам и да не припирам то щяло да се чуе да ли ме харесва вие кво ще гажете за съвета а
типична случка за 12 годишен...Първоначално написано от kristian026
![]()
Сигурен съм, че сега се правиш на "пич" или "мъж" според твоя пост, но когато опре до момиче което харесваш, си друг.Първоначално написано от Macallan
Иначе хората ти казаха, не се прави на мъж, дръж се мило и така
аз и не се опитвам да се правяПървоначално написано от WrongLife
аз и не се опитвам да се правяПървоначално написано от WrongLife
абе сори пичове , че ви занимавах оказа се , че тя харесвала някъв друг