- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кожата на лицето...
Пфф 5 мин писах темата и тока спря и се прецаках... не ми се пише наново така че на кратко...
Кажете ми няква рецепта бабешка за стягане на кожата на лицето... да стане по еластична, защото сега ми е супер отпусната и мека няква... и ме дразни...
btw Момче съм на 16 год.
Благодаря...
.eq
Леле 16 годишни момчета питат за стягане на кожата ... вие станахте бетер момичетата ...пф![]()
П.П :Някъв крем в аптеката проверете....за стягане на кожата ..!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
И момчетата имаме правото да изглеждаме добре![]()
Даа, но не се вживявайте толкова !!Първоначално написано от djv
![]()
В години аз се чувствам на хиляда, а ти на колко си?
Не ме разбирай погрешно! Аз не съм голям,
но съм малко по-голям от теб защото се усмихвам сам.
Ама ти не знаеш какво е! Като се усмихнеш ставаш като онези набръчканите кучетаПървоначално написано от Valento
djv не се сърдя...
Kumcho не знаех как точно да я опиша
Казвайте домашни продукти, не ми се купуват мазила...
Също така кажете как се премахват червените петна по бузите... забелязах на снимки изглежда все едно времето е студено и си замръзнал![]()
Според мен просто си се филмирал
Няма как да имаш бръчки на 16, освен ако нямаш някви странни здравословни проблеми..
Първоначално написано от KumchoValcho
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хич не се вживям ..просто имам проблем с кожата..Първоначално написано от alexandraa
Маска с мая, прясно мляко и хума.
Заливаш 1/4 мая с прясно мляко, добавяш хума и слагаш на лицето. Чакаш 20 мин. и отмиваш.![]()
аз обичам момчета с мека кожа .. ако е като на бебе .. ще е ацкото :P;д . това да са ти проблемите .. не се вманиячавай има много пo-важни неща в живота..
smile-it's the second best thing you do with your lips
имам една ппозната френдка коиато си маже лицето със паста за зъби и и става невероиатно стегнато не съм пробвал метода засхтото нимам нъжда но маи деиства каот иа гледам