.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Очила от Теранова

Някой зимал ли си слънчеви очила от теранова.Мнение.А знаете ли колко e UV защитата им.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София

Re: Очила от Теранова

Цитирай Първоначално написано от MissMurderr
    Някой зимал ли си слънчеви очила от теранова.Мнение.А знаете ли колко e UV защитата им.
    Като очила от обикновен магазин.UV защита..същата работа.

Теранова е като бит пазар.Има само боклуци, не знам какво толкова му харесвате на този магазин.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Теранова е като бит пазар.Има само боклуци, не знам какво толкова му харесвате на този магазин.
    +++Боклуци на ниски цени=Теранова

За 10-15 лв колко да им е защитата?
    Това е все едно взимаш очила от сергиите по улицата. Нищо, че е Теранова...

Оф.. се две.Моля темата да се затвори

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    По принцип мисля,че някъде на очилата е отбелязано.Ако не,попитай дали можеш да ги върнеш,ако нещо не ти хареса.Ако ти кажат че може,вземи ги и отиди в някоя оптика да им измерят защитата.То едно апаратче,всяка оптика имат.Мисля,че дори е безплатно.Ако смяташ,че защитата им не е достатъчна,върни ги.
    А относно тези,които казват,че очилата от магазини като Теранова са боклуци- ами не всеки има възможност да се изръси едно най-малко 40-50 лева за очила.Още повече,че имам очила от Ню Йоркър,които имат най-високата защита,вършат ми работа като онези "качествените"
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Е ти попита за мнение... А ние тиказахме, че са боклуци. Ако имаш възможност по-добре си вземи някакви по-хубави. Просто тези очила съм чувала, че прецакват зрението.
    JCoutureJunkie, естествено, че не всеки има възможност да даде много пари за очила. Аз само си казах мнението.

Ако толкова много ти харесват си ги купи, отиди в някоя оптика и помоли дати сменят стъклата..Купих си очила от там за 4 лв..КАкво UV да има?? А и обикновено рамката е много по-скъпа от стъклата..

Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Е ти попита за мнение... А ние тиказахме, че са боклуци. Ако имаш възможност по-добре си вземи някакви по-хубави. Просто тези очила съм чувала, че прецакват зрението.
    JCoutureJunkie, естествено, че не всеки има възможност да даде много пари за очила. Аз само си казах мнението.
    Така е,нямах предвид само теб,а общо.
    ShowMeHowToLie какви са тия очила от Теранова за 4 лева?За първи път чувам

Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    По принцип мисля,че някъде на очилата е отбелязано.Ако не,попитай дали можеш да ги върнеш,ако нещо не ти хареса.Ако ти кажат че може,вземи ги и отиди в някоя оптика да им измерят защитата.То едно апаратче,всяка оптика имат.Мисля,че дори е безплатно.Ако смяташ,че защитата им не е достатъчна,върни ги.
    А относно тези,които казват,че очилата от магазини като Теранова са боклуци- ами не всеки има възможност да се изръси едно най-малко 40-50 лева за очила.Още повече,че имам очила от Ню Йоркър,които имат най-високата защита,вършат ми работа като онези "качествените"
    Дали сега ще даде 20 лв отгоре или след това ще си дава парите за очила/лещи и прегледи разликата ще я намери тя.

Пазете си очите,не сте ги намерили на улицата!

Град
    В близост до хладилника
    ^Добре,да кажем,че аз не разбирам.Я ми обясни ако отиде и си ги провери в оптиката,и имат достатъчно висока защита,какво по-точно ще и се развали?Обясни ми,след като явно си по-наясно от мен!

Не мисля,че изобщо имат УВ защита. Все пак е теранова..

пп.Признавам,че теранова ми е противен магазин!НЕ го крия.

Да, зимала съм си.. за 10 лева к'ва защита искаш Ако искаш хубави слънчеви очила си вземи от хубав магазин, специализиран.. Не от теранова или някой от тея... Те са предимно за дрехи, не за слънчеви очила Божее..
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    ^Добре,да кажем,че аз не разбирам.Я ми обясни ако отиде и си ги провери в оптиката,и имат достатъчно висока защита,какво по-точно ще и се развали?Обясни ми,след като явно си по-наясно от мен!
    Ми не секи има но ако искаш хубави очила ше спестяваш... Ако са ти само за гъзария т.е. да не те виждат докато си без грим.. тогава вече тия от теранова не са боклуци, ама иначее..
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Не предпазват много, но имат хубави модели

Мега фен
    Град
    София
    Защо си мислите, че въпросната защита е толкова скъпа? Моите очила, които струват 10лв, имат. В оптика съм проверявала. Хора, разберете, някои хора имат интерес от това да вярвате, че нещото е защитено- това предопределя по- високите цени. Или пък, че очилата за поляризирани- рей банките, които имам и за които дадох доста парички, не са. Цената ни ви определя качеството. Цената в много случаи е сложена разни лапни- шарани да се лъжат

Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Защо си мислите, че въпросната защита е толкова скъпа? Моите очила, които струват 10лв, имат. В оптика съм проверявала. Хора, разберете, някои хора имат интерес от това да вярвате, че нещото е защитено- това предопределя по- високите цени. Или пък, че очилата за поляризирани- рей банките, които имам и за които дадох доста парички, не са. Цената ни ви определя качеството. Цената в много случаи е сложена разни лапни- шарани да се лъжат
    Именно!Нали затова посъветвах момичето да си провери очилата в оптиката.

незнам точно ама имат все някаква .. не може толко да се изложат

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Имам очила от там -дизайна ок
    но за UV защита ... - не мисля че са много качествени в този смисъл ..

Град
    Lyon
    каква UV защита на очила za няколко лева ??? ... в теранова са боклуци нещата нищо че имам неща от там
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Най-добре идете на екскурзия до Франция, Италия и т.н. и си купете скъпи цайси. Хем ще си ги пазите като орли, хем ще сте сигурни.

Супер фен Аватара на sunshine955
    за 10-15 лв .. не очаквай защита .. даже съм чувала че тези очила даже вредят на очите и ги изморяват .. аз не слагам такива боклуци.. може само за някоя снимчица (:
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си