- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очила от Теранова
Някой зимал ли си слънчеви очила от теранова.Мнение.А знаете ли колко e UV защитата им.![]()
Като очила от обикновен магазин.UV защита..същата работа.Първоначално написано от MissMurderr
Теранова е като бит пазар.Има само боклуци, не знам какво толкова му харесвате на този магазин.![]()
+++Боклуци на ниски цени=ТерановаПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
За 10-15 лв колко да им е защитата?
Това е все едно взимаш очила от сергиите по улицата. Нищо, че е Теранова...
По принцип мисля,че някъде на очилата е отбелязано.Ако не,попитай дали можеш да ги върнеш,ако нещо не ти хареса.Ако ти кажат че може,вземи ги и отиди в някоя оптика да им измерят защитата.То едно апаратче,всяка оптика имат.Мисля,че дори е безплатно.Ако смяташ,че защитата им не е достатъчна,върни ги.
А относно тези,които казват,че очилата от магазини като Теранова са боклуци- ами не всеки има възможност да се изръси едно най-малко 40-50 лева за очила.Още повече,че имам очила от Ню Йоркър,които имат най-високата защита,вършат ми работа като онези "качествените"
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Е ти попита за мнение... А ние тиказахме, че са боклуци. Ако имаш възможност по-добре си вземи някакви по-хубави. Просто тези очила съм чувала, че прецакват зрението.Първоначално написано от MissMurderr
![]()
JCoutureJunkie, естествено, че не всеки има възможност да даде много пари за очила. Аз само си казах мнението.
Ако толкова много ти харесват си ги купи, отиди в някоя оптика и помоли дати сменят стъклата..Купих си очила от там за 4 лв..КАкво UV да има?? А и обикновено рамката е много по-скъпа от стъклата..
Така е,нямах предвид само теб,а общо.Първоначално написано от BlackKeys
ShowMeHowToLie какви са тия очила от Теранова за 4 лева?За първи път чувам
Дали сега ще даде 20 лв отгоре или след това ще си дава парите за очила/лещи и прегледи разликата ще я намери тя.Първоначално написано от JCoutureJunkie
Пазете си очите,не сте ги намерили на улицата!![]()
^Добре,да кажем,че аз не разбирам.Я ми обясни ако отиде и си ги провери в оптиката,и имат достатъчно висока защита,какво по-точно ще и се развали?Обясни ми,след като явно си по-наясно от мен!
Не мисля,че изобщо имат УВ защита.Все пак е теранова..
пп.Признавам,че теранова ми е противен магазин!НЕ го крия.![]()
Да, зимала съм си.. за 10 лева к'ва защита искашАко искаш хубави слънчеви очила си вземи от хубав магазин, специализиран.. Не от теранова или някой от тея... Те са предимно за дрехи, не за слънчеви очила
Божее..
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Ми не секи има но ако искаш хубави очила ше спестяваш... Ако са ти само за гъзария т.е. да не те виждат докато си без грим.. тогава вече тия от теранова не са боклуци, ама иначее..Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Защо си мислите, че въпросната защита е толкова скъпа? Моите очила, които струват 10лв, имат. В оптика съм проверявала. Хора, разберете, някои хора имат интерес от това да вярвате, че нещото е защитено- това предопределя по- високите цени. Или пък, че очилата за поляризирани- рей банките, които имам и за които дадох доста парички, не са. Цената ни ви определя качеството. Цената в много случаи е сложена разни лапни- шарани да се лъжат
Именно!Нали затова посъветвах момичето да си провери очилата в оптиката.Първоначално написано от Loshotia
каква UV защита на очила za няколко лева ??? ... в теранова са боклуци нещата нищо че имам неща от там
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Най-добре идете на екскурзия до Франция, Италия и т.н. и си купете скъпи цайси.Хем ще си ги пазите като орли, хем ще сте сигурни.
за 10-15 лв .. не очаквай защита .. даже съм чувала че тези очила даже вредят на очите и ги изморяват .. аз не слагам такива боклуци.. може само за някоя снимчица (:
smile-it's the second best thing you do with your lips