.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Момиче да те спре и да иска да се запознае с тебе...то трябва да се запише в календара като празник бе така че няма какво да говорим всичко ние мъжете треа да правим :X
    Дори и в зимно време да чистиме колата като я е затрупало сняг че принцесата да може да се качи на изчистено и топло
    Ааа това не ! На моя тъпанар заедно му чистехме колата от снега ! И не обръщайте темата в плюене на женските.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Момиче да те спре и да иска да се запознае с тебе...то трябва да се запише в календара като празник бе така че няма какво да говорим всичко ние мъжете треа да правим :X

Абе, да. Аз с моя най-добър приятел как се запознах? Понеже сме от един квартал и ей тей в кварталното магазинче всеки ден поне по веднъж се засичахме и го виждах, че ме гледа. И веднъж се разхождах с една приятелка из квартала и минахме покрай едни пейки и той там с някакви негови. Отидох при него, защото наистина ми беше много интересно дали е нов в квартала или просто не съм го виждала преди. Иии .. така, де.
    Така че ... не се оплаквайте.
    Късметлия :P

Ехх да имаше повече момичета като тебе

Град
    Варненска чайка
    Valento айде моля ти се .. сам знаеш, че в основата на всяко едно запознанство се крие нещо такова. Може да е много дълбоко, но все пак и това го има
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Valento айде моля ти се .. сам знаеш, че в основата на всяко едно запознанство се крие нещо такова. Може да е много дълбоко, но все пак и това го има
    Рядко срещано , но признавам има го !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Рядко срещано , но признавам има го !
    Абе не е много рядко да ти кажа. Защото, за да поискаш да се запознаеш с даден човек значи ти е направил впечатление и те е привлича по някакъв начин. В случая физичиски, де ..щото де факто още не сте се запознали. А щом те привлича физически следователно искаш да правиш секс с него. Да, по някой път това може да е най-последната ти мисъл, но все пак я има.

Hilary_

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хммм приятно съм изненадан от Лили

Деца слушайте кака си Безценна. Щото ви приказва много верни неща. Да добавя че секса е ОСНОВЕН във ВСЯКО едно запознанство между различни полове. Ако не си го признавате - е друга тема. Дали ще се случи - пак е друга тема.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Варненска чайка
    Скрита лимонка съм аз.

Hilary_

Супер фен Аватара на fen7asy
    аа моля ви се.. какво сега? събрали сте се тука да ни обиждате ли ;о ;х.. естествено, че ще върште повече работа.. нали затова сте мъже! ;] :P
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си