- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запознаем с момче/момиче?
Ааа това не ! На моя тъпанар заедно му чистехме колата от снега !Първоначално написано от Valento
И не обръщайте темата в плюене на женските.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Късметлия :PПървоначално написано от Priceless
Ехх да имаше повече момичета като тебе![]()
![]()
Valento айде моля ти се .. сам знаеш, че в основата на всяко едно запознанство се крие нещо такова. Може да е много дълбоко, но все пак и това го има![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Рядко срещано , но признавам има го !Първоначално написано от Priceless
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Абе не е много рядко да ти кажа. Защото, за да поискаш да се запознаеш с даден човек значи ти е направил впечатление и те е привлича по някакъв начин. В случая физичиски, де ..щото де факто още не сте се запознали. А щом те привлича физически следователно искаш да правиш секс с него. Да, по някой път това може да е най-последната ти мисъл, но все пак я има.Първоначално написано от Valento
Hilary_![]()
Хммм приятно съм изненадан от Лили
Деца слушайте кака си Безценна. Щото ви приказва много верни неща. Да добавя че секса е ОСНОВЕН във ВСЯКО едно запознанство между различни полове. Ако не си го признавате - е друга тема. Дали ще се случи - пак е друга тема.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Скрита лимонка съм аз.
Hilary_![]()
аа моля ви се.. какво сега? събрали сте се тука да ни обиждате ли ;о ;х.. естествено, че ще върште повече работа.. нали затова сте мъже! ;]![]()
:P
![]()
![]()
Първоначално написано от BladeDancer