- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е,как да го разбирам това !?
Приятелка на моето гадже си е пуснала една песен като публикация във фейсбук,написала е ''тихо прошепвай ми,че ме желаеш ти'',а моето гадже е написал коментар отдолу ''по-добре да го извикам... :P''. Е,как да го разбирам това !? Струва ми се не свалка,ами направо директно заявление към нея...направо съм бясна,не знам какво да си мисля![]()
Еми гаджето ти е задник,така го разбирам аз![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
И аз мисля, че е само шегичка. Не се притеснявай.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
пак с тия сайтове не се спряхте значи,явно си доста ревнива,6ом така реагираш,най-добре го попитай,за кво го е написал
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не се занимавай с тези глупави сайтове.В тях почти нищо не е истинско.
И все пак си имай едно на ум.
Ако се отнася добре с теб и всичко между вас е наред, не мисля, че имаш повод за притеснение. И аз много често се шегувам така с приятелите си..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
И на мен би ми станало неприятно да го видя това,но не е нещо толкова сериозно-просто шега,префполагам.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Тц, тоя не те иска вече. Късай докато имаш достойнство. Чрез тая чалга публикация ти показва, че не иска да има нищо общо с тебе! Не иска да те вижда, дразниш го, миришеш му. Тегли си куршума.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Веднага почваш филми...Аз го правя през цялото време ...Разбери..Майтап е ... Ако не ти е приятно му кажи да го махне и толкова Is that So fucking HARD ?
Може само да се бъзикат.Поне аз така го тазбирам.Явно наистина си много ревнива.
Хора много , Човеци малко !
спокойно, де! успокой се.
And I'm waiting - waiting for the healer.
Според мен са правили секс по скайп![]()
![]()
Аз пък обратно на еднаквото ви мнение бих казала, че Не момичето е ревниво , а момчето и е бахти идиота. И ква е тая плоска шега , че не се засмях и съм убедена , че и на авторката не и е станало смешно. Тва си е точно намек ама както и да е... То в този форум всеки гледа мнението на масата хора и се присъединява към него..
ФБ ФБ, ама според мен това, което е писал, не е за подценяване. А и какво значение има къде го е казал, едно и също е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ебавка.....![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
same ;] ..Първоначално написано от anonimchetou
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
ми... наистинаа сякаш дори не му дреме и реакцията ти..щом го е написал толкова директно..или може би с няква цел да те подразни..ако сте имали скоро няква кавга
![]()
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
Зависи какви са ви отношенията иии зависи колко и каква точно приятелка му е![]()
Ама ако на вас ви кажат по скайп, че ви зарязват ще оревете форума. Скайп, ФБ, Buzz,Twitter, Tuenti, и пр. СЕ ТАЯ
напиши и ти някакъв намек на някое готино момче във ФБ, да го видим твойто гадже как ще вдигне всичко във въздуха от яд. мухльо. що не си хванеш някой по- свестен?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)