- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам я
аз и още две момчета харесваме едно момиче тя е роднина на най-добрия ми приятел и разбрах от него че ме харесва какво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иваш 2 избора избираш момичето и приятелите ти се сърдят, или я забравяш и си оставате приятели с момчетата. За по-свестен отговор напиши повече по темата...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Нещата са ти наредени, а ти питаш какво да правиш?! Покани я да излезете.
мерси за отговорите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн кофти ситуация.
ако ти излезеш с нея и се получи нещо,или не се получи...реакцията на пр ти ще е отрицателна,ще кажат,че си ги преебал.
А ако не излезеш,те ще излязат с нея и ти оставаш преебания.
общо взето е тва.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Така като чета не вярвам да е на повече от 13-14 авторът, следователно и приятелите му. Не вярвам да изпитват чак такива големи чувства, та да му се сърдят много дълго. Излез си с момичето, те и да се разсърдят, след ден-два им е минало.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Ако са пичаги ще те разберат и ще пиете по една бира![]()
Мислиш ли, че тя ако си харесваше някой от другите, той щеше да се спре...
Аз и моите приятели живеем на принципа BBH - Bro's Before Hoes - Братята Преди ...Жените![]()
Или просто казано - не се карайте за момиче с което ще скъсаш до година![]()
->![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Elenichkaa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Избираш или мацката,или приятелите..Изборът е твой,но само ще ти припомня една мисъл :"Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб.." Прецени си колко са ти приятели и ако не са кой знае колко близки действай![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз пък не вярвам приятелите ти да се "сърдят", че си решил да излезеш с момичето. Освен ако не сте на 12-13 (не само на години, ами и на акъл), не виждам причина да се притесняваш. Ако сте големи и здравомислещи хора, ще те разберат.![]()
И се обичате викаш..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
*прозява се* да видим какво ще направи човекът... макар че май се досещам
Обичай я - и подари цвете - или скъпо бижу![]()
да ама като я устави да не мислиш че другите 2 келешчета и те ще се откажат....давай момче ти си..бори се за момичето ;)Първоначално написано от a1a2b3v
Имах такъв случай преди време и избрах приятеля ми, защото момичето не си струваше. Ако мислиш, че си струва - давай. Ще ти простят.
човекът вика, че фр-тата му са го разбрали и вече са заедно, вие още му наливате акъл xD
Първоначално написано от mynichka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()