.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Нямам цикъл

Здравейте имам проблем ! На 15 години съм и още нямам цикъл. Имам желание да извърша полов акт може би скоро не знам ... въпроса ми е дали това че нямаш цикъл може да ти създаде проблем повреме на и след полов акт

мерси и наще искат да ме водят ама аз не искам ... ще изчакам

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от evil2bitchhh
    мерси и наще искат да ме водят ама аз не искам ... ще изчакам
    пффффф аз сто пъти щях да отида
    вече е малко хммм не на добре да няаш на 15
    и да как секс ш праиш,мензис нямаш още
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Нямаш цикъл ок,а тялото ти променило ли се е физически?Гърди,таз ала бала...?
    Според мен ще ти е полезно ако отидеш на генеколог.Хем ще ти помогне да имаш цикъл,хем после можеш да попиташ генеколога някои неща за секса.Това си е да черпиш информация от извора!Плюс това не се притеснявай ако искаш да питаш нещо генеколога,защото родителите ти могат да чакат отвън,а принципно лекарите са задължени да пазят тайните на пациентите си,демек ако не искаш родителите ти да разберат,че си питала нещо за секс просто казваш на генеколога да не им казва и готово.

Нормално е до 16 годишна да ти дойде,така че има още малко време...все пак за да си спокойна посети гинеколог.
    За секс не трябва да става и дума според мен x]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Нормално е до 16 годишна да ти дойде,така че има още малко време...все пак за да си спокойна посети гинеколог.
    За секс не трябва да става и дума според мен x]
    +1

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Здрасти

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Нищо лично,авторке,ама ти нормална ли си? Тялото ти още за цикъл не е готово,какво остава за секс? Не знам какво може да ти стане,но е абсурдно да го направиш преди да ти дойде... ако до година и половина не ти дойде,посети гинеколог.

+1

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Моя цикъл започна след 16 г. и чак след това си позволих да правя туй онуй недей да бързаш всичко с времето си

I ♥ machoka Супер фен
    На моя приятелка и дойде на 16 и 6 месеца,не се притеснявай мила!

Нека първо да ти дойде менстуацията, пък тогава прави каквото ще правишш . . но по-добре питай всичко, което те интересува генеколога, той ще ти помогне повече от нас . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Аз също се развих по-късно,това не бива да те притеснява,вече ако станеш на 17 и нямаш,се обърни към лекар.
    На мен желанието ми за секс дойде след цикъла. Така трябва и да бъде защото цикълът е признака на организма,че е готов за полов акт. Твойте планове за мене не са нормални.

Такива са ни времената.Обществото ни е такова.Не ги ли виждате на 12-13 години са тръгнали секс да правят,при положение,че дори не знаят какво е цикъл.Тъжното е,че тя не е единичен случай [на момиче,което иска да прави секс,преди да и е дошъл цикъла].На мен не ми даваха да си обезкосмявам краката преди да ми дойде цикъла,какво остава за секс

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Нека първо да ти дойде менстуацията, пък тогава прави каквото ще правишш . . но по-добре питай всичко, което те интересува генеколога, той ще ти помогне повече от нас . .

принципно аз не съм тръгнала да правя нищо и нямам намерени да правя скоро просто съм се замисляла ... а на гинеколог честно казано ме е срам да отида и предпочитам да изчакам до 16 ... а физически също не съм се развила ... засега имам само косми и съм притеснена благодаря зя съветите

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от evil2bitchhh
    принципно аз не съм тръгнала да правя нищо и нямам намерени да правя скоро просто съм се замисляла ... а на гинеколог честно казано ме е срам да отида и предпочитам да изчакам до 16 ... а физически също не съм се развила ... засега имам само косми и съм притеснена благодаря зя съветите
    По-добре отиди на гинеколог..

Голям фен Аватара на Callisto
    На мен ми дойде 2 месеца преди да навърша 15. Не се притеснявай толкова. Докато станеш на 16 вече трябва да имаш цикъл, ако ли не посети гинеколог. И все пак не бързай още със секса. Имаш цял живот пред теб. Изживей си детските години пълноценно, че после вместо добро дете да не те наричат курва.

Фен
    Град
    pernik
    Да имаш бе стига си се жалила !
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Град
    fsfsfse
    Кирилицата е задължителна.
    Еxtemescream
    estestveni

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Темата май е за заключване като гледам.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си