.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нямам цикъл

Здравейте имам проблем ! На 15 години съм и още нямам цикъл. Имам желание да извърша полов акт може би скоро не знам ... въпроса ми е дали това че нямаш цикъл може да ти създаде проблем повреме на и след полов акт

Супер фен Аватара на zoreto
    Занимаваш ли се усърдно с някакъв спорт (най-вече гимнастика ,балет и подобни),защото често се случва от голямото натоварване организнам да се развива по-бавно.Ако много се тревожиш отиди на гинеколог

на 15 сех не се учудвам ..

Обичам те !

принципно аз не съм тръгнала да правя нищо и нямам намерени да правя скоро просто съм се замисляла а за спорта отскоро тренирам танци но аз съм си слабичка попринцеп и не съм се развила много едва ли е от танците

най-добре е да се консултираш с гинеколог

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Не се и учудвам все п0вечет0 ми наб0ри се перат на тази възраст
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

поредната...

съмнявам се че може да има някакви проблеми ама да,най-добре отиди на гинеколог

Реално няма проблем, но всъщност появата на самата менструация показва, че организмът вече е полово съзрял за водене на полов живот. Първо можеш да се консултираш с гинеколог, въпреки че някои момичета се развиват по-късно, след което можеш да се замислиш над въпроса за секса. Моят съвет е-не прибързвай със събитията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си