.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Потребителски акаунт плс помощ!!!

Имам един въпрос- на компютърът ми е направен акаунт
    ( Control panel ----> user accounts)
    и не знам каква е паролата . Някой знае ли как да я разбера или да я махна ???
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Re: Потребителски акаунт плс помощ!!!

Цитирай Първоначално написано от freakrocker
    Имам един въпрос- на компютърът ми е направен акаунт
    ( Control panel ----> user accounts)
    и не знам каква е паролата . Някой знае ли как да я разбера или да я махна ???
    Щом е твой компютъра, кой е създал този акаунт и съответно паролата към него?

емии ... родителите мии , но ми писна всеки ден по 100 пъти да ги моля за паролата , а и този компютър те не го ползват.
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ми веднъж като влезеш смени паролата да си я знаеш ти...аз не разбирам де,само давам идея.Би трябвало да стане така...
    Шофирай разумно - стигни жив!

За да я сменя или да я махна пак ми иска парола. Затова трябва да я разбера някак-си

Супер фен
    дай 40 лева да ти прейнсталират уиндолса и ти си сложи твой пас.

Цитирай Първоначално написано от koko95
    емм толкова кинти нямам O.o

емм толкова кинти нямам O.o
    Щом родителите ти са сложили парола на Windows-а, явно си имат причина за това!!! Можеш да ги помолиш, те да премахнат паролата или да ти я кажат!

П.С. - Има начин, но да се надяваме никой да не ти каже, кой е той!

Не няма начин да ми я кажат.НАистина така няма да стане.Така че моля ви ако знаете как да махна паролата да ми каже.

мм добре като знаеш какъв е начина , не може ли да го кажеш , дори да е на ЛС

мм добре като знаеш какъв е начина , не може ли да го кажеш , дори да е на ЛС
    Какво вече казах - родителите ти имат причина да ти ограничават достъпа до РС-то!

П.С. - А кой съм, че да оспорвам тяхното решение и да ти помагам?!?!

Те не ми ограничават достъпа - всеки път когато ги помоля ми набират паролата.Това е на моя отговорност само искам да разбера начина .

П.С Трябва да си набия в главата ,че в този сайт или хората те нападат, или не искат да ти помогнат , или могат ,но не искат.

Те не ми ограничават достъпа - всеки път когато ги помоля ми набират паролата.Това е на моя отговорност само искам да разбера начина .

П.С Трябва да си набия в главата ,че в този сайт или хората те нападат, или не искат да ти помогнат , или могат ,но не искат.
    Виж сега... аз винаги гледам да помагам на всеки във форума! Ти не си изключение, но както ти казах, щом вашите не искат да ти кажат паролата или не искат да я премахнат, ще се получи така, че заради мен ще си навлечеш неприятности! Точно поради тази причина, ще замълча как може да се направи...

Успех ти желая и без лоши чувства!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

И като не ти ограничават достъпа за какво ти е да я знаеш паролата??? Аз не виждам смисъл ???
    П.С. Да , точно това си набии в главата ! А сега бягай да играеш
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Омфг това , което постояно ме питате е семеен въпрос-попитах ви как да махна паролата ,а вие ми говорите за родители ,за техния избор за ограничения и тн. Казах ви ,че това си е моето решение и е на моя отговорност-заради никой от вас няма да си навличам проблеми.

И dPa3HuTeJl (П.С. Да , точно това си набии в главата ! А сега бягай да играеш ) >>>> не смятам в 22 часа да бегам да играем.

П.С

1. И след това мое събщение вероятно всички ще започнете :
    "ти си комплексарка" ,"Само нападаш","и все пак ,ако родителите ти искат ще ти кажат паролата"
    2.Пожелавам ви и на вас , когато ви потрябва помощ , както на мене, с такова желание да се опитат да ви помогнат , и след като знаят отговорът - "да се надяваме никой да не ти каже, кой е той"

2.Пожелавам ви и на вас , когато ви потрябва помощ , както на мене, с такова желание да се опитат да ви помогнат , и след като знаят отговорът - "да се надяваме никой да не ти каже, кой е той"
    Приемаш нещата много на вътре според мен, а и в случая ти не се нуждаеш от помощ!!!

П.С. - Все едно да ме питаш, как можеш да отключиш автомобила на вашите и да го запалиш, за да се повозиш из квартала без те да знаят! - Е как ще стане тая работа...?!?! Не вярвам, някой да ти се върже на "прищевките", защото в момента ти нямаш сериозен проблем, а просто ти е кофти, че вашите не искат сами да ти кажат тая "проклета" парола! Успокой се малко, пии една студена вода и се откажи от тази прищявка.

Обаче аз ще ти кажа =) Ще ти дам няколко линка направи всичко, което е описано, и ако не стане ми пиши на лс да видим какво ще направим ;p
    Link 1
    Link 2
    Link 3
    Тествай

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Приемаш нещата много на вътре според мен, а и в случая ти не се нуждаеш от помощ!!!

П.С. - Все едно да ме питаш, как можеш да отключиш автомобила на вашите и да го запалиш, за да се повозиш из квартала без те да знаят! - Е как ще стане тая работа...?!?! Не вярвам, някой да ти се върже на "прищевките", защото в момента ти нямаш сериозен проблем, а просто ти е кофти, че вашите не искат сами да ти кажат тая "проклета" парола! Успокой се малко, пии една студена вода и се откажи от тази прищявка.
    +1
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Верно ли ? Аз давам по 15, макс. 20.

I'm inlove with a criminal...

[quote="doomkillerr"]

Мне не искам да карам автомобил това са две много различни неща - ако се повоза в квартала мога да направя (не че мога а със сигурност) катастрофа , други хора , коли,дървета няма да са наред,докато като махна паролата никой няма да пострада.Междудругото вече и сама разбрах как да го направя явно в този сайт никой нищо не може да направи.
    Може да заключите темата ,а ако вземете да стегнете и сайта ще е още по-добре.Айде чао ви не смятам да влизам повече тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си