.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    оффф закво са трябва да даваш определения без да ме познаваш ? точно по пътищата(стара планина;калоферско) стават най-големите инциденти....
    Така, и аз да изкажа мнение. Ти си един недоразвит паразит, неблагодарен разглезен лигльо, който не оценява какво има. Затваряй си миризливия плювалник и не викай наляво-надясно кой те познавал и кой не. От всичките ти постове, написани до тук, е повече от достатъчно да се разбере, че се фукаш с богатите си родители и понеже имат повече парички, на теб не ти изнася по-евтин мотор.

Така проблема е следния,вмомента съм 7 клас
    Къде си тръгнал МОТОР да караш бе, кретен?!

освен това аз от 2 години карам на 1 приятел 50 кубиковия и вече спокойно ще минавам на 125
    Още повече 125 кубиков?! Я си пъхни биберона обратно в устата и си сядай на пърдялника, щото си ебаси жалкото същество.

там с куките сме аверчета и според мен не е важна възрастта ами да знаеш правилника за движение по пътищата ии да не си някакво камикадзе..
    И к'во се'а? Кефиш ли се, че с така наречените 'куки' сте аверчета? Именно заради такива нещастни кретенчета като тебе стават инцидентите по пътищата... Тебе те мързи да си гледаш изпитите, камо ли правилника да знаеш .. Я не приказвай глупости, келеш такъв.

другите за рожденни дни и коледи им купуват вещи за по 300-400 лева...
    Е, к'во - кефиш ли се?! И моето гадже си има кола и ме гледа като принцеса, ама не съм тръгнала да си развявам путката от кеф, нали? Трай там вече, стига се хвали, посерко.

Опа забравих да добавя,че на мен ми трябва,за да ходя по чукарите по-бързо на село в балкана(ще си зимам кросов),за да не си помислите,че просто [b]искам да се правя на някво гъзарче[/b]
    Ше хойкаш ти, зад на баба ти задния двор ...

ама за кво под дяволите не мога да имам нещо свестно...
    Ти верно - ебаваш ли се?! Майка ти и баща ти не са ли свестни, че си тръгнал да ревеш само задето баща ти е отказал да се бръкне с повече пари за кирливия мотор.

И за накрая ...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ние кво можем да ти кажем
    квот реши баща ти е тва е
    ама най-добре да не ти взима...
    Че защо ? тва,че на 14 има някви недорасли идиоти не значи,че всички са такива мога да ти кажа,че повечето пътни инциденти се случват именно от надрусани кретени на твоята възраст
    Ми от всичките ти приказки до тук си вадя следния извод:
    Ти си недорасъл идиот! Точка.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Roma, Italia
    Какви деца имало! Едва ли не родителите им да им "плащат" (образно казано), за да направят нещо, което им е задължение! Това е твоето бъдеще, не на майка ти или на баща ти! Те вече са си минали по пътя.
    Не стига, че ще отделят 1000 лева, за да му угодят, сакън да не остане назад от другите, ами и с претенции.
    Ти ако сам нямаш мотивацията да учиш, какъв е смисълът изобщо да продължаваш с училището. Едва ли не постяваш условие на вашите - или мотора и ще сядам да уча сериозно или няма да правя нищо.
    Като дойде време за матурите след 12 клас сигурно ще искаш самолет.
    Jessie, съгласна съм с теб!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Roma, Italia
    оффф закво са трябва да даваш определения без да ме познаваш ? точно по пътищата(стара планина;калоферско) стават най-големите инциденти....
    То произшествието не пита стара ли е нова ли е планината, на село ли е или е в центъра на София!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Какви деца имало! Едва ли не родителите им да им "плащат" (образно казано), за да направят нещо, което им е задължение! Това е твоето бъдеще, не на майка ти или на баща ти! Те вече са си минали по пътя.
    Не стига, че ще отделят 1000 лева, за да му угодят, сакън да не остане назад от другите, ами и с претенции.
    Ти ако сам нямаш мотивацията да учиш, какъв е смисълът изобщо да продължаваш с училището. Едва ли не постяваш условие на вашите - или мотора и ще сядам да уча сериозно или няма да правя нищо.
    Като дойде време за матурите след 12 клас сигурно ще искаш самолет.
    Jessie, съгласна съм с теб!
    \/

Щом е казал това, значи не може да си позволи да даде повече. Има хубави и евтини мотори, въпреки че аз мисля, че си още малък за мотор, но ти си решаваш. Избери си някой по-евтин и хубав, все ще намериш.
    wake up.
    it's a new day.

Град
    София
    ХАХ ок Джеси и кво май ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.Не мога да разбера къв е проблема ако знаеш правилата за движение? какво общо има възрастта изобщо .И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива .Аз нямам почти никакви скъпи вещи,телефона ми е 1208 щото скъпия и хубав телефон си го дадох точно на БАЩА ми,а другите дечица се разхождат с телефони за по 500-1000 лева.Даже в тоя сайт има теми от сорта на "ква марка ви е фотоапарата".Извинявай ако с поста "с куките сме аверчета" излизам като няккво смотано недорасло,но имам в предвид,че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова.... за инцидентите по пътищата вече казах,запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?

Голям фен Аватара на Callisto
    На гаджето му обещаха нов мотор, ако спре цигарите за 2 години. Ако не си доволен от мотор за 1000лв, кажи им да ти дадът парите и да си спестиш останалите 800лв и да си купия другия.

Град
    София
    ем да ама наще толкова пари на кеш няма да ми дадат... притесняват се да не почна да се друсам или нещо такова... имат ми доверие,но за толкова пари кеш... няма да са съгласни иначе и аз тва го мислих...

Град
    Велико Търново
    ХАХ ок Джеси и кво май ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.Не мога да разбера къв е проблема ако знаеш правилата за движение? какво общо има възрастта изобщо .И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива .Аз нямам почти никакви скъпи вещи,телефона ми е 1208 щото скъпия и хубав телефон си го дадох точно на БАЩА ми,а другите дечица се разхождат с телефони за по 500-1000 лева.Даже в тоя сайт има теми от сорта на "ква марка ви е фотоапарата".Извинявай ако с поста "с куките сме аверчета" излизам като няккво смотано недорасло,но имам в предвид,че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова.... за инцидентите по пътищата вече казах,запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?
    Едно по едно пич...

ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.
    По начина, по който разсъждаваш - никой няма да ти повярва и да кажеш, че си на 18.

какво общо има възрастта изобщо
    Миии, има. Колкото си по-голям, имаш повече опит и така нататък.

И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива
    Нищо ново не ми казваш, а просто отбягваш темата, че си разглезен пикльо. Защо не гледаш себе си и не оставиш другите намира? :P

че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова
    А би трябало, защото заради такива полицаи и такива "опитни" мотористчета като тебе и тия келешлъци, дето ги хвалиш - всеки ден измират сума хора по пътищата.

запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?
    Първо - абсолютно съм сигурна, че НЕ си запознат с правилника, не и на 100 % !! Давам ти не повече от 10 !! Пък ти ако щеш и от някоя скала се хвърли, няма да плача за тебе.

(Егати, никога досега не съм си позволявала да цитирам толкова много )

Мега фен Аватара на Colouring
    Човек,чуваш ли се?
    За Бога,как можеш да поискаш нещо такова?Та дори и още не са ти минали изпитите.Мини ги,изкарай хубав бал и тогава говори за подаръци,но не за много големи,бахтии..т'ва за тоя мотор баща ти от къде ще намери пари?
    Аз също не получих нищо,а само - 'Браво',но и не възразявам и нищо друго не съм искала.
    Егати наглостта.. и то към родител.

Град
    In the middle of Nowhere
    Смятай...На мен за нахрада ми купиха панталон
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    София
    Нищо ново не ми казваш, а просто отбягваш темата, че си разглезен пикльо. Cool Защо не гледаш себе си и не оставиш другите намира? Razz Ами... по твойта логика и ти отбягваш от темата
    и просто аз ако съм разглезен пикльо не знам дет ходя с Нокиа 1208 и ми дават по 20 лева на седмица,което включва и обяд всеки ден,тъй като в нас има само хляб и сирене на обяд...,а на другите им дават по 10 лева на ДЕН и отделно ако ходят нещо на кино,кафе.И както вече за пореден път казвам знам,че искам много,но го искам и ако не сега то явно няма да имам 2ра възможност още години наред...Казах,че повече от 100 кинта подарък съм виждал точно 2 пъти.(на някои хора именно в този сайт гащите са им толкова)

Град
    София
    А би трябало, защото заради такива полицаи и такива "опитни" мотористчета като тебе и тия келешлъци, дето ги хвалиш - всеки ден измират сума хора по пътищата. Cool Еми полицаите не глобяват,защото виждат,че всички спазват реда.В нащо село е нямало случай на смърт от пътно-транспортно произшествие или тежки наранявания в последните няколко години,не знам дали е случайност ,единствено едно момче от сливен се беше забило в някъв стълб ама това беше на 3км от селото и той си беше на 31,така че не мисля,че има база за обвинения .Верно е,че ги има сякви ама закво всички под общ знаменател ,кретенчета,идиотчета и други.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ПФф.. да не напишеш нещо тука и всички започват да ти казват колко си тъп,лигав и т.н. ДА момчето иска мотор,и??? Проблеми има ли ? Вие явно не ходите много насам на там да видите че момчета на по 13-14 години вече карат коли ! Вчера се разхождах по лозенец и видях едно момче да кара кола , баща му само стоеше до него и леко го насочваше (караше в някаква уличка). Така че като иска момчето мотор нека да му вземат.Ти па и ти кво си тръгнал да пишеш тука по форумите и да се хвалиш ?? Щял ли да поддаде баща му .. еми като не поддаде ше караш мотор за 1000лв.. леле голям ужас нали ? Аиде по спокойно всички няма нужда да му се карате тука и без тва нищо няма да промените
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Велико Търново
    Greennight.

Абе пич, хипер-супер-мега разглезен си и точка. Майка ти взема хилядарка за месец, баща ти - 1800. Аз кво да кажа, като у нас само майка ми работи и взема мизерни 400 кинта за месеца? Понякога и по-малко? И после пискаш, че не си разглезен. Аре трай там, да не ти знае много устата.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз получих "давай, мише.", потупвания по рамото, съчувствие за голямото учене и пари за уроци, дето не че ми се ходеше особен, ма трябваше. та, искам да кажа, че ако някой ми даваше хиляда лв. за подарък нямаше да имам никакви претенции.
    ++ и аз бях така..
    И аз бях така..Не че нямат да ми купят.Просто аз имах желание да уча и някакви подаръци не ги чувствах като стимул.Това, че даваха парите за уроците си беше достатъчно.Според мен искаш много.
    Ем да повечето така ще кажете... ама кво да направя,че баща ми е някъв скъперник и не дава никви пари.... на другите за рожденни дни и коледи им купуват вещи за по 300-400 лева...
    Никога, ама никого, никога не са дали петстотин лева за подарък по някакъв повод освен като са ми купували джиесем, който пак е за триста, не за четиристотин или компютър, където баща ми настоя да е по-скъп, за да е нещо хубаво, дето няма да го сменя след една година..
    Това са 1000 лева, миличък. Не са сто, не са двеста .И не мисля, че "малко" е още осемстотин. Радвай се, че за толкова могат и имат желание да ти купят.
    Защото и аз исках да ида до Германия на екскурзия за 500, ама бащата каза "Нямам." аз пророних две сълзи, ама като мога да събера две и две не мога да кажа за черното бяло.

Не виждам къде е проблема,щом може да си го позволи...какво сте тръгнали да го критикувате?
    Продължавай да нахалстваш,аок ваще не се смекчат ще трябва да се примириш...
    и не прекалявай,да не останеш накрая без нищо

Дораслия, първо никой не го интересува паричните постъпления на вашите, второ баща ти е много прав, научи се да гледаш на нещата от всички ъгли, на баща ти мислиш ли, че ше му е лесно да ти сложи ножа до врата грубо казано с тоя мотор. Осъзнай кои са исниските стимули в живота и си трай на задника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си