.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Помогнете!! Наистина много ви моля !!

...

кво очакваш? да звъннем на ваш'те и да ги уговорим да те пуснат? ше се молиш и ще изкарваш 6ци и така..

Град
    Таити
    Ти чула ли си днес за двете студентки които бяха заляти с киселина на излизане от дискотеката... заради ей такива неща ваще не те пускат защото се притесняват за теб,трудно ли е да го проумееш! Навън не е това което беше преди няколко години спокойно да си се прибиваш в малките часове и да не се притесняваш че може да те пребият, ограбят или в случея както си момиче да те изнасилят.
    Дай примерно родителите на момичето в което ще се сабирате да говорят с вашите и да се разберат..това ми идва единствено като вариант..А и може да ти нямат толкова голямо доверие да те оставят да ходиш другъде да празнуваш... знам ли...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ние няма какво да направим...наистина единствения ти вариант е родителите на момичето да се обадят на ваще,и пак няма гаранция,че ще се съгласят.Просто се притесняват за теб....

Избягай от вас и им кажи,че ще вземеш хероин ако не те пуснат!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хъ,нормално.И аз съм на 15,живея в малък град и нашите пак не ме пускат. Просто времето е друго,нещата по улиците са други,всичко е толкова по-различно от колкото си го представяме..
    Знам ли,какво да направиш,аз още не съм се примирила,но не мисля да се пазаря много.Ако сте сами в апартамента,вашите имат основание да се тревожат,гледай филма Taken.
    Иначе,ако родителите на момичето са там,нека говорят с тях.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Ние няма какво да направим...наистина единствения ти вариант е родителите на момичето да се обадят на ваще,и пак няма гаранция,че ще се съгласят.Просто се притесняват за теб....
    Просто аз

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    говори с тях без да мрънкаш//просто им кажи,че вече си по-голяма и е нормално да се събирате..кажи им,че много ти се ходи искаш да си изкараш добре празника etc....
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Притесняват се какви могат да са последствията.., ако се случи нещо.
    На Нова година стават точно най-големите инциденти.
    Но от друга страна .. това е само една вечер.
    Помоли родителите на приятелката ти да се обадят на твойте родители.
    Обясни им , че е важно за теб.
    И НЕ прави драма , ако не те пуснат.
    Просто преглътни , а след това те ще видят , че не си малко драматизиращо дете. Ще видят , че не ревеш като малко дете. Може би ще размислят.
    Успех ..

Голям фен Аватара на daru6a1
    И при мен е така за много неща .. И им обяснявам, че моите връсници им позволяват а баща ми все казва и една му е приказката : Другите ако седнат да ядат лайна ще седнеш ли с тях? Извинявам се за гнусната дума ;d

Град
    BurgasS
    дай ми тел-а на баща ти да говоря с него

Голям фен Аватара на FantaMen
    Между другото може пък ти самата да не можеш да си я извъдиш... тая свобода... Аз точно на 15 ми беше първата без нашите... казах им ще празнувам във Свети Влас и точка.. Ако щяха после и да ме накажат за цяла година пак отивамм..!!! Ние нищо не можем да направим а може и просто родителите ти да не Са "пичове" а от по строгите които държат децата си искъсо
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Това е напълно нормално. Родителите ти се притесняват за теб, разбери го. Обесни им как стоят нещата, но недей да им викаш или да ревеш ! Говори нормално, не им се тръшкай ! Също така, както казаха другите преди мен, нека да говорят с родителите на въпросното момиче..
    Успех : )
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    Това е напълно нормално. Родителите ти се притесняват за теб, разбери го. Обесни им как стоят нещата, но недей да им викаш или да ревеш ! Говори нормално, не им се тръшкай ! Също така, както казаха другите преди мен, нека да говорят с родителите на въпросното момиче..
    Успех : )
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Ти чула ли си днес за двете студентки които бяха заляти с киселина на излизане от дискотеката... заради ей такива неща ваще не те пускат защото се притесняват за теб,трудно ли е да го проумееш! Навън не е това което беше преди няколко години спокойно да си се прибиваш в малките часове и да не се притесняваш че може да те пребият, ограбят или в случея както си момиче да те изнасилят.
    Дай примерно родителите на момичето в което ще се събирате да говорят с вашите и да се разберат..това ми идва единствено като вариант..А и може да ти нямат толкова голямо доверие да те оставят да ходиш другаде да празнуваш... знам ли...
    съгласна!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Na 15 си, много ясно че не искат да те пуснат

Мега фен Аватара на Mi6inka
    1во... не бързай да порастваш... 2ро ако винаги до сега си се примирявала с това, което ти кажат, правила си винаги, както на тях им харесва..била си доброто дете...нормално е да казват НЕ!!!Имах такъв проблем с баща ми...започни малко по малко да си налагаш желанията.. естествено не с грубо..просто им покажи, че вече можеш да бъдеш отговорна за постъпките си и сама да преценяваш кое е безопасно и кое не...незнам какво да ти кажа друго.. почти всеки минава по този път и повярвай и за родителите не е много лесно да приеамат, че дъщеря им пораства, започва да излиза все повече и повече и да бъде самостоятелна... още повече в този вече толкова опасен свят

не виждаш ли какво става наоколо? Разни ученици 5 - 6 клас влизат в болници с алкохолни нартавяния, напиват се, дрогират се, пушат и още много работи, бият се, трепят се - каква им е гаранцията, че и ти няма да направиш същото? Затова не те пускат. Единственият начин е да ги убедиш, че си пораснала и наистина няма да позволиш да ти се случи такова нещо и няма да правиш простотии.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз вече направих 15, но и мен не ме пускат. Н аконцерта примерно да, но ги молих да отида на рожден ден на приятлека с преспивана и не ми дадоха. По-точно баща ми не ми даде, въпреки че познава половината хора и уж нямаше никакъв повод за притеснение. Просто той всеки ден се среща с някакви пропаднали лапета и това че те са такива, не означава че всички са такива. Мислеше си че ще излизаме навън (не че не стана де). Така че спокс, защото ако отидеш на Нова година на този купон, наистина това ще бъде един незабравим празник. Да кажем че няма да помниш нищо
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Съвсем нормално е, родителите ти се притесняват за теб, защото вече какви ли не простотий има в България за жалост...
    *..Само да ме видят че съм с тебе..ще говорят пак за нас какво ли не..но това не ме вълнува мене..Целувай ме..Целувай ме.. !!!

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    ами щом толкова много искаш да отидеш,ги накарай да те откарат/придужът до там

разбирам ги..с тия изнасилвания,киселини,убий ства,побоища,а сега покрай Нова година и пиротехнически средства как да не се притеснява човек.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Дай примерно родителите на момичето в което ще се сабирате да говорят с вашите и да се разберат..това ми идва единствено като вариант..А и може да ти нямат толкова голямо доверие да те оставят да ходиш другъде да празнуваш... знам ли...
    На 100% съгласен!
    whO0p-whO0p

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Леле, какви са тия родители, толкова са притеснителни. xD Нашите ме пускат навсякъде, откакто станах на 9 (сега съм на 12). Имам пълната свобода да правя каквото си искам, но там е работата - аз не искам да правя нищо. xD (Леле, сега открих каква страшна стратегия е това XD)Никога не съм разочаровала родителите си, отличничка съм, ходя на много извънкласни дейности и често се прибирам късно . Когато дойде момент, в който да ходя на гости у приятелка и т.н нямам никакви проблеми.Нашите просто ми имат доверие .
    Честно да ви кажа, не се боя от такива киселини и подобни злополуки . Но явно родителите ти наистина се притесняват за теб и ти мислят доброто . Ако толкова много искаш да отидеш, направи всичко по силите си, за да те пуснат . Но моят съвет е да ги послушаш и да си останеш вкъщи . Коледа е семеен празник все пак . Аз си мечтая да имам свястно семейство, с което да празнувам, а ти се чудиш как да се измъкнеш от тях. xD И все пак помисли си - може би си има причина родителите ти да не те пускат, кой знае.
    ...

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Помогнете!! Наистина много ви моля !!

Цитирай Първоначално написано от peace94
    Ами значи аз съм 9 клас, другия месец ставам на 15. Момичетата от моя клас (мойта си компания) ще правим купон за Нова година в апартамента на една от тях. Идеята е първо да сме си с наще и после да отидем у тях (към 1).
    Обаче наще не и не ! Не мога да ги убедя по никакъм начин, било опасно и т.н. Ок,аз това го разбирам,но ние ще сме си у тях.Това им го казвам: ще ида с такси до тях,домашен тел ще им дам да звънят да се убедят,че сме там. И НЕ ?! Какво ли не опитах,а като се има предвид,че нито изкарвам лоши оценки,нито поведението ми е лошо,въобще никакви такива. А на всичкото отгоре и градът не е голям.

Много ви се моля,ПОМОГНЕТЕ ! КАТО КОНЕ С КАПАЦИ СА и не могат да ме възприемат като голям човек!Просто никога не са ми позволявали това,което на връстниците ми им позволяват.Ако продължават така,ще избягам от къщи да се постреснат,малко поне да се усетят,щото НЕ ИЗДЪРЖАМ вече така ... !!!

П.С. : Очаквам предложения кво да правя
    превод моля

Моля модераторите темата да бъде изтрита! Благодаря на всички, които отговориха. Сега като гледам какво съм писала чак не мога да повярвам, че това са мои думи. Вече всичко е различно, и то доста, така че... Само за протокола-ходих на този купон и се разочаровах, бяхте прави. Все пак не съжалявам, но занапред ще знам, че по-важно от семейството няма!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си