- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помогнете!! Наистина много ви моля !!
кво очакваш? да звъннем на ваш'те и да ги уговорим да те пуснат? ше се молиш и ще изкарваш 6ци и така..
Ти чула ли си днес за двете студентки които бяха заляти с киселина на излизане от дискотеката... заради ей такива неща ваще не те пускат защото се притесняват за теб,трудно ли е да го проумееш! Навън не е това което беше преди няколко години спокойно да си се прибиваш в малките часове и да не се притесняваш че може да те пребият, ограбят или в случея както си момиче да те изнасилят.
Дай примерно родителите на момичето в което ще се сабирате да говорят с вашите и да се разберат..това ми идва единствено като вариант..А и може да ти нямат толкова голямо доверие да те оставят да ходиш другъде да празнуваш... знам ли...
There is no right or wrong, only fun or boring
Ние няма какво да направим...наистина единствения ти вариант е родителите на момичето да се обадят на ваще,и пак няма гаранция,че ще се съгласят.Просто се притесняват за теб....
Избягай от вас и им кажи,че ще вземеш хероин ако не те пуснат!
Хъ,нормално.И аз съм на 15,живея в малък град и нашите пак не ме пускат. Просто времето е друго,нещата по улиците са други,всичко е толкова по-различно от колкото си го представяме..
Знам ли,какво да направиш,аз още не съм се примирила,но не мисля да се пазаря много.Ако сте сами в апартамента,вашите имат основание да се тревожат,гледай филма Taken.
Иначе,ако родителите на момичето са там,нека говорят с тях.
Първоначално написано от someonerandom
![]()
Просто аз
говори с тях без да мрънкаш//просто им кажи,че вече си по-голяма и е нормално да се събирате..кажи им,че много ти се ходи искаш да си изкараш добре празника etc....
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Притесняват се какви могат да са последствията.., ако се случи нещо.
На Нова година стават точно най-големите инциденти.
Но от друга страна .. това е само една вечер.
Помоли родителите на приятелката ти да се обадят на твойте родители.
Обясни им , че е важно за теб.
И НЕ прави драма , ако не те пуснат.
Просто преглътни , а след това те ще видят , че не си малко драматизиращо дете. Ще видят , че не ревеш като малко дете. Може би ще размислят.
Успех ..
дай ми тел-а на баща ти да говоря с него
Между другото може пък ти самата да не можеш да си я извъдиш... тая свобода... Аз точно на 15 ми беше първата без нашите... казах им ще празнувам във Свети Влас и точка.. Ако щяха после и да ме накажат за цяла година пак отивамм..!!! Ние нищо не можем да направим а може и просто родителите ти да не Са "пичове"а от по строгите които държат децата си искъсо
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Това е напълно нормално. Родителите ти се притесняват за теб, разбери го. Обесни им как стоят нещата, но недей да им викаш или да ревеш ! Говори нормално, не им се тръшкай ! Също така, както казаха другите преди мен, нека да говорят с родителите на въпросното момиче..
Успех : )
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Първоначално написано от chocolatee
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
съгласна!!Първоначално написано от Sladurcho
Na 15 си, много ясно че не искат да те пуснат![]()
1во... не бързай да порастваш... 2ро ако винаги до сега си се примирявала с това, което ти кажат, правила си винаги, както на тях им харесва..била си доброто дете...нормално е да казват НЕ!!!Имах такъв проблем с баща ми...започни малко по малко да си налагаш желанията.. естествено не с грубо..просто им покажи, че вече можеш да бъдеш отговорна за постъпките си и сама да преценяваш кое е безопасно и кое не...незнам какво да ти кажа друго.. почти всеки минава по този път и повярвай и за родителите не е много лесно да приеамат, че дъщеря им пораства, започва да излиза все повече и повече и да бъде самостоятелна... още повече в този вече толкова опасен свят
не виждаш ли какво става наоколо? Разни ученици 5 - 6 клас влизат в болници с алкохолни нартавяния, напиват се, дрогират се, пушат и още много работи, бият се, трепят се - каква им е гаранцията, че и ти няма да направиш същото? Затова не те пускат. Единственият начин е да ги убедиш, че си пораснала и наистина няма да позволиш да ти се случи такова нещо и няма да правиш простотии.
Аз вече направих 15, но и мен не ме пускат. Н аконцерта примерно да, но ги молих да отида на рожден ден на приятлека с преспивана и не ми дадоха. По-точно баща ми не ми даде, въпреки че познава половината хора и уж нямаше никакъв повод за притеснение. Просто той всеки ден се среща с някакви пропаднали лапета и това че те са такива, не означава че всички са такива. Мислеше си че ще излизаме навън (не че не стана де). Така че спокс, защото ако отидеш на Нова година на този купон, наистина това ще бъде един незабравим празник. Да кажем че няма да помниш нищо![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Съвсем нормално е, родителите ти се притесняват за теб, защото вече какви ли не простотий има в България за жалост...![]()
*..Само да ме видят че съм с тебе..ще говорят пак за нас какво ли не..но това не ме вълнува мене..Целувай ме..Целувай ме.. !!!
ами щом толкова много искаш да отидеш,ги накарай да те откарат/придужът до там![]()
разбирам ги..с тия изнасилвания,киселини,убий ства,побоища,а сега покрай Нова година и пиротехнически средства как да не се притеснява човек.
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Леле, какви са тия родители, толкова са притеснителни. xD Нашите ме пускат навсякъде, откакто станах на 9 (сега съм на 12). Имам пълната свобода да правя каквото си искам, но там е работата - аз не искам да правя нищо. xD (Леле, сега открих каква страшна стратегия е това XD)Никога не съм разочаровала родителите си, отличничка съм, ходя на много извънкласни дейности и често се прибирам късно . Когато дойде момент, в който да ходя на гости у приятелка и т.н нямам никакви проблеми.Нашите просто ми имат доверие .
Честно да ви кажа, не се боя от такива киселини и подобни злополуки . Но явно родителите ти наистина се притесняват за теб и ти мислят доброто . Ако толкова много искаш да отидеш, направи всичко по силите си, за да те пуснат . Но моят съвет е да ги послушаш и да си останеш вкъщи . Коледа е семеен празник все пак . Аз си мечтая да имам свястно семейство, с което да празнувам, а ти се чудиш как да се измъкнеш от тях. xD И все пак помисли си - може би си има причина родителите ти да не те пускат, кой знае.
...
превод моляПървоначално написано от peace94
Моля модераторите темата да бъде изтрита! Благодаря на всички, които отговориха. Сега като гледам какво съм писала чак не мога да повярвам, че това са мои думи. Вече всичко е различно, и то доста, така че... Само за протокола-ходих на този купон и се разочаровах, бяхте прави. Все пак не съжалявам, но занапред ще знам, че по-важно от семейството няма!