Цитирай Първоначално написано от Greennight
оффф закво са трябва да даваш определения без да ме познаваш ? точно по пътищата(стара планина;калоферско) стават най-големите инциденти....
Така, и аз да изкажа мнение. Ти си един недоразвит паразит, неблагодарен разглезен лигльо, който не оценява какво има. Затваряй си миризливия плювалник и не викай наляво-надясно кой те познавал и кой не. От всичките ти постове, написани до тук, е повече от достатъчно да се разбере, че се фукаш с богатите си родители и понеже имат повече парички, на теб не ти изнася по-евтин мотор.

Така проблема е следния,вмомента съм 7 клас
Къде си тръгнал МОТОР да караш бе, кретен?!

освен това аз от 2 години карам на 1 приятел 50 кубиковия и вече спокойно ще минавам на 125
Още повече 125 кубиков?! Я си пъхни биберона обратно в устата и си сядай на пърдялника, щото си ебаси жалкото същество.

там с куките сме аверчета и според мен не е важна възрастта ами да знаеш правилника за движение по пътищата ии да не си някакво камикадзе..
И к'во се'а? Кефиш ли се, че с така наречените 'куки' сте аверчета? Именно заради такива нещастни кретенчета като тебе стават инцидентите по пътищата... Тебе те мързи да си гледаш изпитите, камо ли правилника да знаеш .. Я не приказвай глупости, келеш такъв.

другите за рожденни дни и коледи им купуват вещи за по 300-400 лева...
Е, к'во - кефиш ли се?! И моето гадже си има кола и ме гледа като принцеса, ама не съм тръгнала да си развявам путката от кеф, нали? Трай там вече, стига се хвали, посерко.

Опа забравих да добавя,че на мен ми трябва,за да ходя по чукарите по-бързо на село в балкана(ще си зимам кросов),за да не си помислите,че просто [b]искам да се правя на някво гъзарче[/b]
Ше хойкаш ти, зад на баба ти задния двор ...

ама за кво под дяволите не мога да имам нещо свестно...
Ти верно - ебаваш ли се?! Майка ти и баща ти не са ли свестни, че си тръгнал да ревеш само задето баща ти е отказал да се бръкне с повече пари за кирливия мотор.

И за накрая ...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
ние кво можем да ти кажем
квот реши баща ти е тва е
ама най-добре да не ти взима...
Че защо ? тва,че на 14 има някви недорасли идиоти не значи,че всички са такива мога да ти кажа,че повечето пътни инциденти се случват именно от надрусани кретени на твоята възраст
Ми от всичките ти приказки до тук си вадя следния извод:
Ти си недорасъл идиот! Точка.