- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предложения ? Ще се смекчи ли ?
Така, и аз да изкажа мнение. Ти си един недоразвит паразит, неблагодарен разглезен лигльо, който не оценява какво има. Затваряй си миризливия плювалник и не викай наляво-надясно кой те познавал и кой не. От всичките ти постове, написани до тук, е повече от достатъчно да се разбере, че се фукаш с богатите си родители и понеже имат повече парички, на теб не ти изнася по-евтин мотор.Първоначално написано от Greennight
Къде си тръгнал МОТОР да караш бе, кретен?!Първоначално написано от Greennight
Още повече 125 кубиков?!Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
Я си пъхни биберона обратно в устата и си сядай на пърдялника, щото си ебаси жалкото същество.
И к'во се'а? Кефиш ли се, че с така наречените 'куки' сте аверчета?Първоначално написано от Greennight
Именно заради такива нещастни кретенчета като тебе стават инцидентите по пътищата... Тебе те мързи да си гледаш изпитите, камо ли правилника да знаеш .. Я не приказвай глупости, келеш такъв.
![]()
Е, к'во - кефиш ли се?! И моето гадже си има кола и ме гледа като принцеса, ама не съм тръгнала да си развявам путката от кеф, нали? Трай там вече, стига се хвали, посерко.Първоначално написано от Greennight
Ше хойкаш ти, зад на баба ти задния двор ...Първоначално написано от Greennight
Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
Ти верно - ебаваш ли се?! Майка ти и баща ти не са ли свестни, че си тръгнал да ревеш само задето баща ти е отказал да се бръкне с повече пари за кирливия мотор.
![]()
![]()
И за накрая ...
Ми от всичките ти приказки до тук си вадя следния извод:Първоначално написано от Greennight
Ти си недорасъл идиот! Точка.![]()
I'm inlove with a criminal...