Цитирай Първоначално написано от Greennight
ХАХ ок Джеси и кво май ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.Не мога да разбера къв е проблема ако знаеш правилата за движение? какво общо има възрастта изобщо .И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива .Аз нямам почти никакви скъпи вещи,телефона ми е 1208 щото скъпия и хубав телефон си го дадох точно на БАЩА ми,а другите дечица се разхождат с телефони за по 500-1000 лева.Даже в тоя сайт има теми от сорта на "ква марка ви е фотоапарата".Извинявай ако с поста "с куките сме аверчета" излизам като няккво смотано недорасло,но имам в предвид,че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова.... за инцидентите по пътищата вече казах,запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?
Едно по едно пич...

ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.
По начина, по който разсъждаваш - никой няма да ти повярва и да кажеш, че си на 18.

какво общо има възрастта изобщо
Миии, има. Колкото си по-голям, имаш повече опит и така нататък.

И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива
Нищо ново не ми казваш, а просто отбягваш темата, че си разглезен пикльо. Защо не гледаш себе си и не оставиш другите намира? :P

че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова
А би трябало, защото заради такива полицаи и такива "опитни" мотористчета като тебе и тия келешлъци, дето ги хвалиш - всеки ден измират сума хора по пътищата.

запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?
Първо - абсолютно съм сигурна, че НЕ си запознат с правилника, не и на 100 % !! Давам ти не повече от 10 !! Пък ти ако щеш и от някоя скала се хвърли, няма да плача за тебе.

(Егати, никога досега не съм си позволявала да цитирам толкова много )