.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Любов-чутво или изкуство

Тук споделяите мнения за любовта или ражкажете вашата любовна история или за вашата несподелна любов ако искате анонимност ражкажете я на е-mail miss4etyy@abv.bg ще се радвам да чуя мненията ви

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Амъ идва ли някуя от нашти истории мои съ сръвняа с твойтъ драмъ с Мартинчу... напрауу съ разплакъх, сирьозну.И мноу ми харесвъ как мисляш и рассашдааш.На колку си гудини?
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Здравейте колеги .... съжалявам за късния час но така стана че не издържах е реших да споделя мъката която тежи в душата ми , миналата година в началото на пролетта се запознах с едно момиче ... казва се Криси на 17 е ... влюбих се в нея до полуда .. на първата ни среща всичко беше приятелски ...но след като я видях как приближава към мен , усетих нещо в душата си ... едно приятно усещане .... от тогава адски много я обикнах , не можех да си представя дните ми без нея ... тя беше и все още е всичко за мен ... прекарахме лятото и една част от есента заедно ... това лято и тази част от есента бяха най-щастливите в живота ми , никога не съм се чувствал толкова обичан , толкова влюбен ... тя ме караше да се усмихвам на нещата които най-много ме ядосваха .. тя правеше тъжния ми ден в слънчева пътека по която крачехме заедно ... тя даваше смисъла на всичко в моя живот ... но дойде деня в който се разделихме ... причината беше в мен ... не усетно от моя страна се отпуснах прекалено много ... карахме се за най-малкото ... бях много напрегнат ... и всичко ме изнервяше и от най-малкото избухвах .. сега се проклинам дълбоко в душата ми за тази моя постъпка ... но когато тя ми каза след почти 8 месеца връзка - "настъпи нашия край - искам да се разделим" тя ме погреба жив ... с думите и тя бавно и мъчително ме убиваше ... проклинам дните в които съм се държал като пълен кретен ... искам да и кажа от тук (макар че тя май няма да го прочете) че адски много я обичам , не мога да живея без нея ... тя си е моето бебенце все още и искам да ми даде още един шанс да се поправя ... още съм така лудо влюбен в нея , моля се някой ден да стане чудо и тя да ме потърси ... аз не мога защотото и обещах да не я притеснявам ....
    Темата беше пусната от мен преди около 2 месеца за това я цитирам !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    facepalm
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си