- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствие
От чисто любопитство питам: По време на секс при кой е по голямо удоволствието?![]()
П.С. : Ако смятате да се изебавате с темата не пишете!
Няма полза от смисъл...
Не мисля, че някой може да ти отговори, защото всички сме еднополови![]()
Но според мен може би жената, защото има различни видове оргазъм, + след това може да продължи с акта, + по-продължителен е . .![]()
и при двамата
милото пъшка,аз пъшкам,пъшкаме си доволно![]()
Кой както си го направи и партниора му както му го направи.Всеки се грижи за удоволствието на другия,а и на самият себе си!
Туй да не е състезание![]()
![]()
Удоволствието не може да се сравни поради простата причина, че от към качествената си страна жените и мъжете преживяват по-различен начин удоволствието, а дори и от количествената де
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Веднъж сред приятели се отвори този въпрос. Запомних следното: Когато пръстът чеши ухото на кожа му е по-кеф, на пръста или на ухото?
На ухотоПървоначално написано от dd_93
![]()
жената има повече нервни окончания от мъжа
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Callisto
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
при тебе всеки път е различно нали? това нема нещо общо с пола ти, от чисто физична гледна точка е "различно" не повече или по-малко яко а от друго естество (гледал съм интервю с травеститПървоначално написано от DragonSong
).
ако искаш да знаеш кой се кефи повече гледай кой крещи от кеф и кой си чисти ноктите по време на секс и ще ти светне веднага.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
зависи от човека , но според мен жената може да стигне много по далеч при правилното изпълнение на акта(колко тъпо го казах ама ...)
според мене и на двамата удоволствието си е еднакво.. прсто едните го показват повече от другите![]()
кой свършва винаги мъжа или женатаПървоначално написано от dd_93
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Жената..... поради простата причина, че може да изпита няколко последователни оргазма за кратък период от време... докато при мъжа е трудно да се случи![]()
Първоначално написано от miminko
+1
жената ,че може ... може но 1 мъж може да свърши със всяка жена , а една жена свършва трудно и не със всеки![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Първоначално написано от HouseMusicBoy
+ 1![]()