- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против страците
Според вас трябва ли бабите и дядовците да ни притискат да им казваме за нашия любовен живот или за проблеми които не искаме да споделяма с никои?
В кой век живееш ?Първоначално написано от glezanka123
Всеки нормален би ти казал НЕ ....![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Тц .. само се чудите какво да измислите ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от BlueParadise
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и аз мисля така... няма дужда да се заяждате![]()
![]()
![]()
Против...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не трябва.![]()
Твоята баба и дядо искат да знаят тези неща?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ееее ти па-кфо лошо има ако случайно ги информираш от време на време.Не съм казала всичко с подробности,а долу горе да имат представа.Пфффф да не са животни случайноПървоначално написано от Tedchy
![]()
![]()
![]()
![]()
ами не неискат да ги знаят и не ме пристикат четно и аз не съм особено навита пък да им кажаПървоначално написано от onestar
![]()
![]()
![]()
Единия ми дядо почина (( другия пък изобщо не искам да го виждам )) + двете ми баби не ме притискат да им кажа нещо..Нито пък аз им обръщам внимание![]()
Иначе все пак - НЕ,естествено..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
![]()
Да притискат ме, дори ме тормозят и насилват, докато не склоня да споделя.
![]()
![]()
![]()
![]()
Баба ми иска да и казвам ама аз казва мче няма нищо.Мисля че времената ни много се разминават че да споделям,те това дето ние сега го правим постоянно и е нещо нормално те са го смятали за нещо забранено![]()
Аз на родителите си не бих казала, пък да не говорим за баби и дядовци .. е зависи какво все пак ..
охх,дядо ми ако беше жив (лека му пръст) бих споделял повече на него,отколко на някой друг.Беше супер,супер отворен дядо,просто беше върха,толкова много ми липсва.
Държеше се с мен като с приятел,шегувахме се,и все едно беше на моята въздраст,бахти якото беше![]()
Дядо ми се прави на приятно разсеян като стане нещо такова на въпросБаба си мисли,че съм на около 10 и хич не я интересува.
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Имаше подобна ...Първоначално написано от Rounder
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Еми донякаде е нормално все пак са ти като майка и баща смисал и те са ти некфи родители нормално е да се интересуват![]()
"За или против старците"?:X
Поне да го беше измислил/а оригинално.. ама не еА.. и да нямаше правописна грешка още в заглавието
![]()
едно време мислех по-хубави тъпи теми в този раздел
ОДИН!!!
Ммм мисля че това идва от гледането на мноооооого турски сериали - там старците командват и винаги те решават какво ще става.Ето още 1 причина,заради която трябва да се забранят турските сериали![]()
Първоначално написано от finger4o
ами не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Никой не ме притиска.Ако някой пробва да ме притиска за каквото и да е било ще ме загуби завинаги![]()
Аз сама си казвам доста неща на баба миТя не е няк'ва задръстена личност ,която само да ми обеснява да внимавам, да ползвам презерватив или изобщо да не докосвам момче ,защото съм малка и да си гледам само уроците.
От нея чувам само притчи за "Не пуши"
![]()