- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам я ;(
Знам че е трудно,и аз имах връзка година и 9-10 месеца,може би около 3 месеца бях съсипан,но един ден се събудих и си казах че ще я забравя и няма да мисля повече за човек който ме съсипа така...кажи си НИКОГА ПОВЕЧЕ,изтрий всички връзки с нея,както направих аз,излес с приятели,отиди на дискотека и докато се усетиш си я забравилПървоначално написано от playhard1
![]()
много и здраве тогава..Първоначално написано от playhard1
Имало едно време..
И се дръж по мъжки,недеи да плачеш за такива глупости аиде успех![]()
Жените идват, жените си отиват...Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
"жените са като торнадо,идват взимат ти къщата,и си отиват"Първоначално написано от fenastz
![]()
ми не са кой знае какво,има толкова много от тях![]()
та, значи всички викате да не й се моля повече, така ли? Защото аз и преди много съм й се молил и то за много големи глупости. До сега на никого не съм се молил толкова. Докато я накарам да мръдне, ми изкарва душата. Знам, че ще кажете, че съм луд, но я обичам наистина многоПък как сме поддържали тази любов, не ви и трябва да знаете, защото ще изглеждам като простак или глупак..
П.С. -> бях дал всичко от себе си за тази връзка.
И съм готов отново да направя всичко за нея![]()
ми маи наистина си глупак,осъзнаи се мъж си ! няма за какво да и се молиш,няма смисъл да и сваляш звезди,като неще...да се спасява...
Дай си време.Всичко е преходно - и болката, и щастието...
Боли те, няма как.Тази мъка, любовната, е най-страшна.Пронизва те, изгаря те, разяжда те.Не можеш да я видиш, не можеш да я пипнеш.Искаш да се бориш с нея, макар да знаеш, че нямаш шанс.Недей!Приеми я, остави я да те залее и превземе.Позволи си да се предадеш.Поплачи.Срини се.
И после надигни глава.
all day... all night... what the fuck?!
като няма с какво да му помогнеш....какво пишеш,знаеш ли колко ме е еня за тебе и "него"Първоначално написано от angel4e777o
Може и да ти звучи странно сега,но ще спреш да я обичаш.Най-вероятно няма да я забравиш,но ще спреш.Между другото,няма абсолютно нищо лошо да плачеш за момиче.Само тя губи,че не вижда какво чувстваш.Мога да кажа че с две ръце подкрепям "Времето лекува".Поне що се отнася до любов.Първоначално написано от playhard1
Успех и горе главата![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да времето лекува долу горе трябваше да е свикнал вече на разделите.Толкова пати ме е оставал,че аз свикнах..
Да, за съжаление тя не осъзнава какво губи.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Поне кажи, че си си го заслужилаПървоначално написано от angel4e777o
![]()
Я се стегни, женчо. На 18 да плачеш за 16 годишно момиче.![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
За поред път съм съгласна с ValentoПървоначално написано от Valento
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
авторе - любовта не е единственото нещо в животакогато си дълго време с един човек, ако се отдадеш на чувствата започваш да живееш за да си с него, и ако този човек си отиде, оставя нещо като голяма празнина. за това се концентрирай върху нещо друго, запълни празнината. постави си някаква цел. първото, което ми идва - спорт.
И не жертвай достойнството си. Опитай се да бъдеш повече мъж. Когато раздялата бива приета мъжки от зарязания, шансът половинката да се върне при него е по-голяма.
REGGAE BOOM <3
Благодаря на всички за коментарите. Поговорихме за последно, свърши се. Пожелахме си всичко най-добро. И дано късмета е с нас. Надявам се да си намери по-добро момче от мен, защото когато обичаш някого искаш най-доброто за него - да е щастлив. Сбогом любов, здравей самота..
Do you know what is loneliness, among so much people?
Няма полза от това да плачеш за това момиче след като тя ти е заявила,че не иска да се съберете.Стегни се и спри да плачеш всяка вечер за нея,защото това няма да ти помогне.Опитай се да я забравиш макар,че ще ти е трудно.. опитай се да не мислиш за нея и запълни времето си през което плачешс нещо,което ще те резведри.
ае за кво бързате с тая любов ви се чудя има време живейте си живота...Първоначално написано от Rounder
не си струва да се сдухваш за такива работи .. ае аз ако бях на тебе щях да тегля една майна и да си прая кефа щом тя те е отрязала начи не те иска забрави я и стига си се излагал!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
АБе оставете го да си плаче бе , кво като плаче значи , че е гей ли кво ??
Има една фраза , която трудно се забравя "любовта идва отново" , колкото и да не ти се вярва така е ...![]()
Бил си с нея 1 година и 8 месеца, това е нещо, което не може да изчезне за една седмица. Нормално е да си спомняш за нея, да те боли, но все някога ще мине. Ще видиш, че има и по-добри от нея. А да и престани да хленчиш, не харесвам момичета, които хленчат, да не говоря за момчета. Покажи се малко, като мъж!
Бате бади мъж живота продължава..Първоначално написано от playhard1