.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: Искам я ;(

2 седмици въобще не е период в който можеш да забравиш човек който обичаш. Ще мине още доста време докато стане. Също така не ти препоръчвам да се буташ повече там където са изстинали чувствата вече на единия. Може да стане само по-лошо, но не и по-добре. Още повече след като е едно 16 годишно момиче. Повярвай ми само драми могат да те очакват. Но едва ли ще ме послушаш така, че няма смисъл май от това което написах. XD

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>

Re: Искам я ;(

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Здравейте всички. С приятелката ми се разделихме преди 2 седмици, но аз всяка нощ плача за нея и не мога да я забравя. Бяхме заедно 1 година и 8 месеца. През това време пак се разделихме 2 пъти.. Тя има разни недостатъци, които за мен ще са големи проблеми занаппред, но аз не мога да си го призная и изобщо не мога да я избия от главата си.. Нямам никакво желание да флиртувам с други момичета. Приятелката ми е твърдо решена повече да не се събираме.. Каза, че тази раздяла е била последна и че вече не е готова за връзка Аз много я искам обратно, въпреки всичките й недостатъци. Преди ми обещаваше много неща, а вече се оказва, че е станала пълна противоположност Много ме боли.. Аз искам само нея.. Питам я какво иска да направя, за да й докажа, че я обичам (въпреки, че съм го доказвал много пъти, но без ефект), тя казва, че не иска нищо вече от мен. Знам, че не трябва да я искам, но не мога.. Тя е на 16, аз съм на 18. Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря ви предварително.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави я,явно не иска да сте заедно,няма,какво да направиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Вижте момчета аз съм момиче и ще ви кажа как едно момиче да ви харесва.
    Минете край нея и се докоснете до момичето. След това станете приятели много е лесно просто си говорете с нея за нещо но не по скайпа например за момчета питайте я кой харесва.После я целунете по бузкатаза довиждане без тя да очаква .След това я хванете за ръка и накрая я целунете по усните.И на дрвугия ден е ваша.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма какво да направиш, ако ги няма вече чувствата и тръпката. Може да сте си заедно от сума ти време, ама ако не сте поддържали огъня, е нормално това сега. Продължаваш напред и това е.

О, сега видях, че темата е стара.
    Иначе, gotinata1 - я , пак? Аз , най - малко ще му зашлевя един шамар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си