.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Относно Гарниер..

Здравейте хора ))... взех си ''garnier pure active exfobrusher'' >>> http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=667 .... Знам,че темата се повтаря за 100-тен път ,но никъде не намерих колко пъти да го използвам.. Всеки ден или няколко пъти в седмицата?Вие как процедирате?Навита съм за всеки ден, но нали съдържало повече салицилова киселина отколкото в другите продукти...А иначе знам,че след него трябва да използвам овлажняващ крем ..аз лично ще използвам на Seba Med ... ))

anonymous708973
    Guest
    Ужасяващо грубо ми изглежда това, направо ще си свлечеш кожата. За всеки ден е просто абсурд. Започни с един или два пъти в седмицата.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ужасяващо грубо ми изглежда това, направо ще си свлечеш кожата. За всеки ден е просто абсурд. Започни с един или два пъти в седмицата.
    Подкрепям.

Гъбичката на това не е лоша, обаче продукта вътре е ужас.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Продават отделни гумени гъбички в ДМ, но са по 10 лв. За мен това е смешно. Просто грапава гъба за по-дълбоко почистване. Все едно си ексфолираш лицето със захар. Няма разлика.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Гъбичката на това не е лоша, обаче продукта вътре е ужас.
    +

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Имам абсолютно същото. Аз съм с много нежна кожа и затова го използвам 2-3 пъти в седмицата. Като го ползваш не натискай много, а леко иначе ще раздразниш кожата си.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си