.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Довериее

Довериее

Здравейте, искам да попитам според вас трябва ли в една влюбена двойка да се споделя абсолютно всичко?
    Благодаря предварително

Голям фен Аватара на playhard1
    според мен - да

:)

абсолютно да...по-добре ужасна истина отколкото приятна лъжа...ии според мен...има много по-голям шанс да ти прости ако му кажеш истината...цялата истина...отколкото да премълчиш ...

Още в начаалото на връзката не, но след това да.Освен гаджета вие трябва да сте и приятели и да си имате доверие.Това е едно от най-основните неща в една връзка.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Да,по добре е защото все някой ден ще излезе на яве иии...

Голям фен Аватара на Tedchy
    ДА

да, доверието е градивна частица в една връзка.
    Имало едно време..

аз не говоря за л ъжа а напримерно моята приятелка нещо не беше добрее и я питах какво и е и тя ми каза че неиска да ми каже за това питах дали тя си има странен характер или просто не ме обича

оо 100% защото ако се се лъжат помежду си те един хубав ден ще загубят доверие един в друг

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Абе, то че трябва - трябва. Абсолютно вярно е, че доверието е основата на една връзка, но човек трябва да знае и кога да си замълчи...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Зависи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Sофiiя City xD
    да..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Всичко?Не.
    all day... all night... what the fuck?!

Всичко трябва да се споделя.

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Абе, то че трябва - трябва. Абсолютно вярно е, че доверието е основата на една връзка, но човек трябва да знае и кога да си замълчи...
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен трябва да се споделят важните неща. За някои подробности е по-добре човек да си замълчи. Ако утре получа СМС от бившия ми едва ли ще кажа на годеника ми. Не би било нещо което е от значение за мен или за връзката ни и единствено би могло да доведе до конфликт. Или примерно ако видя на улицата някой мъж който ми харесва адски много едва ли ще го спомена защото знам че моя човек ще се подразни. Изобщо хубаво е да се споделя но не е нужно да се казва всичко. Аз предпочитам да си живеем спокойно без да се караме от колкото да си знаем всички тайни. Това което смятам за важно и което е от значение за настоящето или бъдещето ни му го казвам. Нещата които единствено биха го наранили или подразнили без да са от значение се старая да му ги спестя.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Съгласна съм
    И аз съм съгласен с това

Голям фен Аватара на ogun
    Аз точно понеже си казвах всичко провалих връзката ни...

На първо място, " Гаджетата" трябва да са приятели и после всичко останало..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    НЕ! НЕ! НЕ! Има някои неща, които мога да кажа само на приятели. Това не значи, че ще лъжа гаджето си. Има някои неща, които на него няма да му е приятно да ми каже, но ще казва на неговите приятели. Колкото и близка да е една двойка, всеки трябва да запази едно лично пространство около себе си!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

ми ако ме пита ще мукажа всичко .. няма да крия

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    една стабилна връзка се гради на основата на взаимно доверие и компромиси....това отговаря ли ти на въпроса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си