- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Довериее
И аз мисля, че отгвора е да... Макар че рано или късно човека отсреща винаги злоупотребява с това доверие.
И да и не,,Зависи от много неща..
Life is more than black & white. .
``
сере ми се,момент
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Задник си, нормално е.Първоначално написано от pentxayc
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
+++ мисля,че тя най-ясно описва това, което исках да кажа..зависи за кое става дума.. ако е нещо незначително,което само би подразнило приятеля ми ще си го спестя...но ако е нещо важно ще му го кажа все пак както казаха освен Гаджета трябва двама души да са приятелиПървоначално написано от slun4ice
![]()
Всичко трябва да се споделя... но доверието се гради бавно... както къщата... камък по камък.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ще си задам въпроса по друг начин.
''Задължително ли е една двойка да споделя всичко,в една любовна връзка?''
Ами не е,защото не съм чул за някоя двойка която си споделя всичко.
Може да казват,че нямат тайни,но това са само думи![]()
ОДИН!!!
Не. Винаги има неща, които човек пази за самия себе си. Ако всеки знае всичко за гаджето си, ще си писнат супер бързо. Най-интересно е да научаваш нови неща - това поддържа тръпката.
Освен това всеки има нужда от някакво лично пространство.
Ако е нещо сериозно, което касае връзката като връзка - да. Всичко - не.
Първоначално написано от Priceless
Според мен,да.
Доверието е главното нещо крепящо една връзка.
Когато усетиш,че започва да се губи обаче всичко е добре си казваш,че просто не е нужно такова доверие.Обаче в един момент то просто изчезва напълно и всичко приключва.
И аз мисля,че влюбената двойка може да казва това,което счита за най - добре,защото,когато двама души се обичат за тях важното е да си имат доверие,да не се лъжат,и дори да направят най-огромната грешка в живота си (например да изневерят) да си признаят , защото рано или късно ще се разбере !! Така , че от една страна може да споделяш всичко,а от друга не,просто това си е наш избор , всеки преценява кое да каже и кое да спести . Лично аз си споделям с моя приятел, не всичко де,но споделям такива неща,които мисля,че са важни и трябва да ги знае.