.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: без хляб

без хляб

Имам въпросче към тези ,които не ядат хляб.... ако има такива де
    та .. има ли ефект ,смисъл свалят ли се кг ... тъй като една моя позната ми заяви че нищо не е свалила,макар че не яде хляб ??
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

ами да ти кажа мама не яде хляб от 2 години и има разлика.. преди 2 години беше 64, сега е 54, НО тя отслабна много и от нерви.
    Имало едно време..

Град
    там някаде
    ми ако се тъпче с много боклуци и сладко,нормално да няма ефект.А аз попринцип ям без хляб и ми е по-добре, не пия безалкохолно не се тъпча много мнгоо със сладки и разни чипсове и т.н. и се усеща разлика

Град
    Горна Оряховица
    Зависи как си наваксваш с други неща. Един мой познат отслабна така, но в същото време майка ми почти не яде хляб от мноого време, но си хапва доста други неща и то в големи количества, така че не е отслабнала никак от това. Аз също много рядко ям хляб, но това не пречи теглото ми да варира.

От една година и няклко месеца не съм докоснала хляб, но ефект няма.Отслабвам само като започна да гладувам.Но аз хляб не ям, защото не ми се и яде, не го и обичам.

аз от 1 година не ям хляб (да поясня,че не е защото искам да отслабна, а просто имах кофти преживяване) и като се има на предвид, че съм на 16 не съм качила нито един килограм, а свалих 3 но всичко е до организъм-ти можеш да ядеш като разпран и да не дебелееш пробвай с някой спорт ако си тръгнала да отслабваш :P :P :P

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Аз не ям много хляб . . само на филий,нещу,ала бала . .
    Седя си на едно ниво . . ни нагоре , ни надолу xD

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Бе вие сте луди да не ядете хляб, та то тва е една от най-важните храни..
    Иначе познавам причтелка, която не яде хляб от половин година някъде и има разлика, но също се лиши от доста други работи сладко, газирано, мазно и тем подобни. Но аз смятам, че не е от хляба, ами от другите глупости..
    Вафла..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Бе вие сте луди да не ядете хляб, та то тва е една от най-важните храни..
    Иначе познавам причтелка, която не яде хляб от половин година някъде и има разлика, но също се лиши от доста други работи сладко, газирано, мазно и тем подобни. Но аз смятам, че не е от хляба, ами от другите глупости..
    Да бе, особено белият хляб е сууупер важен Важко е като цяло да се ядат бавни въглехидрати (черен, а не бял хляб, но и много други храни ги съдържат), така че без хляб се живее, само че българите от векове са свикнали да ядат много хляб, защото това е имало и е било най-евтино - същата работа са англичаните с картофите.

Град
    Варна
    Ти може да не ядеш хляб, примерно, но всеки ден да се тъпчеш с разни закуски, пици и т.н. --> ефектът от лишението ти е нулев.
    Никога не съм си падала по хляба, дори в един момент осъзнах, че дори и половината филия хляб, която ям, я ям не, защото ми е се яде, а защото е на масата. Така спрях да ям хляб, ям само тогава, когато ми се прияде, а това е доста рядко.

И помнете, че всяко нещо с МЯРКА е полезно!
    Това, което е лесно, не е интересно.

Както казаха по-горе, ако се тъпчеш с глупости ефект няма да има.
    Иначе купувай си черен хляб. За мен е мнооого по-вкусен от белия, а и предполагам по-полезен.

е аз газирано не пия от 2 години ,сладко не ям (много рядко) .. спортувам - бягам на стадиона , след 6 не ям ....

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    + Тъпча се с какви ли не неща и не надебелявам

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    + Тъпча се с какви ли не неща и не надебелявам
    ++

Супер фен Аватара на sunshine955
    мама преди не ядеше хляб и сладко и свали 4 кг
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    мама преди не ядеше хляб и сладко и свали 4 кг
    и за колко време това

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Свалят се излишни, но не очаквай чудеса, просто спри белия хляб, а яж пълнозърнест, защото организма има нужда ( говорим по 1 - 2 филийки на ден ). Аз не ям бял от около 6 месеца, ям по 1 филийка пълнозърнест на ден, и съм свалила около 2 кг. ( ест, органичавам се от газираното и от сладкото ), но не прекалено. Ям почти всичко, което искам. Позволявай си всичко, но не често и не в големи количества, яж здравословно и резултатът няма да закъснее.

Аз също не пия газирано от близо 2-3 години не само защото не обичам а и защото не ми понася на стомаха , ограничих сладкото а от близо 3-4 дни съм го спряла изобщо , намалих хляба само сутрин ям две препечени филиики със сирене и това . В комбинация с упражнения всяка сутрин по един час се надявам да има добри резултати
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

ами аз от 1 месец бях спрял хляба(всякакви тестени работи-пици,питки)газираното,и сладкото(нищо не си взимах от магазина)
    ядох всичко друго което има в вкъщи
    и понякога правех упражнения (понякога ! не интензивно)
    и за 1 месец започна да ми се появява 2 ред от плочките!който не се виждаше до преди и горната част на корема ми се стегна от 74 станах на 70 кг (момче съм)
    направи си извод дали има действие [/quote]

Голям фен Аватара на Stellsy
    От около месец не ям хляб. Сладкото го ограничавам, но нямам волята да го спра напълно. Отслабнах с 2кг.. В момента се опитвам да спра сладкото и газираното и се надявам на по-добър резултат.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен
    Вие сте тъпи.
    Няма какво пове4е да кажа по въпроса.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ^Докажи, че си по-умен де

Аз се старая да ям само пълнозърнест хляб, много по-вкусен ми е, засища по-бързо и е много по-полезен. Вкъщи обаче не го обичат Но всички са прави, че само хлябът е капка в морето. Няма смисъл да не ядеш хляб, ако се тъпчеш с негови тестени заместители като пици, сладкиши, картофи...общо взето въглехидрати.
    2,3 филийки пълнозърнест хляб (Вита ми е любим) на ден са иделната доза хляб за мен и то до обяд! Вечер не се препоръчват никакви въглехидрати.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ми аз имам съученички, които уж не ядат хляб с години, ама нагъват бисквити. Което е по-лошо.
    Аз си ям хляб по принцип. Не много, но не се ограничавам там. По-скоро гледам да не ям мазно.

според мен също няма смисъл да се спира хляба ако ще се замества с бисквити банички и тн. ако ще се ограничава нещо трябва наистина да се ограничи
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Град
    Велико Търново
    Аз хляб не ям от 4 месеца някъде... ако ям (тоест много рядко,то ям сухари и то черни )
    ефект ако само спреш хляба няма да има трябва да се лишаваш и от други неща аз ям сладко пред 2 дни някъде(иначе ми пада кръвното и ми причернява),но ям само натурален шоколад(вафли,бисквити и други подобни са доста калорични!!) не ям нищо пържено , панирано или мазно ям само варени или печени неща ии мама пече с повече вода,но без мазнина,колкото да не залепват работите за тавата
    ям много плодове и зеленчуци , научих се да ям някои омразни за мен храни като мюсли за закуска или Нестле Фитнес
    ефект определено има,но съчетавам всичко това със спорт,иначе едва ли би бил толкова голям ( ии само да кажа,че не съм била дебела ,за да спра всичко това .. винаги съм била слаба просто здравословно хранене ии стягане на тялото )
    обачее трябва да забавиш и за закуските в училище,дюнерите и т.н. може да си позволяваш нещо такова например 1 път месечно (ако искаш да отслабваш де )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си