- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас...
бабите и дадовците правят ли го? (възраст 60+ години)
[след учтивата молба на един потребител към друга потребителка да създаде такава тема, си позволих аз да я направя]
Ама помежду си ли?Иууу...
all day... all night... what the fuck?!
Дядото с помоща на хапчета не може сигурно да дигне самолета а бабата не може да се наведе и да се хване за палцие на краката и да държи контра ... явно вече не стават за тази работа !!!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Бе то дядото да вдигне .. от там нататък е по-лесната част.Първоначално написано от Valento
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Човек ти си извратенбива ли да мислиш за такива работи,то си е тяхна работа и твоя като станеш на тая възраст
![]()
Първоначално написано от Tedchy
Хах,викаш литне ли той , излита и бабатаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
А ма не бе. Той дедито машинка, само самолета му е проблема. Ама той наред ли е .. грешка няма.Първоначално написано от Valento
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Хю Хефнър го прави, ама не с баби![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Разбиваш ме,в другите теми ме ядеш като топъл хляб ....Първоначално написано от Priceless
^ Поясни, ако обичаш ?![]()
Hilary_![]()
^ Имаше една тема тук , в която цитираше мненията ми и в отговорите имаше окол 25 % злоба.![]()
^ САМО ?!![]()
![]()
Мисля, че съм те набелязала нещо .. за това са само 25. Иначе .. поне едно 95 не мърдат.![]()
Hilary_![]()
Знам че почти всички в този форум ме мразят,благодаря и на теб че ми го призна така публичноПървоначално написано от Priceless
![]()
и нека да не спамиме темата ..
^ Защо ми е да мразя човек, с който съм нямала никакви контакти до сега? о.О
Hilary_![]()
абе хора не съм извратен...просто направих тази тема заради един пост на наш съфорумец
Първоначално написано от fenastz
Е той е вече пич.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от tedichhkata
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
еми то дядото надали вече го дига и бабата да ли ги дига(краката) ноо ако са толкоз извратени може би да![]()
ноо няма да е голяма гледка
![]()
![]()
един съсед(71г.) го прави със една баба(65г) от съседния блок![]()
![]()
Евала на старите!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Веднъж ми се случи да се замисля и аз по тая тема...В автобуса съм и на една спирка се качват една бих казала енергична за възрастта си баба и един дядо, не толкова енергичен, движеше се затруднено и бабата му помогна да се качи.. Седнаха на една седалка.. двете места бяха празни, ама дядото седна от външната страна и бабата приседна на коляното му. Малко странно ми стана.. по едно време гледам дядото ЦААК! гепи бабата за дупето.. първоначално помислих че е без да иска.. ама после като почна да я гали и да й мачка задните части се опулих.. След тва почна да я гали и по гърба.. после се спря.. ама бях леко в шок, та тогава се зачудих.. дали го правят още ?