- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Зачервено гърло
много ми е зачервено гърлото и просто незнам какво да правя .Опитах всичко от смучаши бонбони от аптеката до домашни билки . И немога да преглъщам и затова не се храня много ашук това води до отпадналост и по цели нощи не мога да спяя
Липсва описателно заглавие!
kalpazanka
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Колко време продължава? Биопарокс имаш ли (лекарство е)?
Бягай на лекар, ако няколко дена не е минало, че тея работи слизат надолу към дробовете.
Иначе тей като ми скапаха имунната система с антибиотици бях почнал горе-долу сам да се лекувам - фервекси, аспирини, биопарокс (локален антибиотик, който не е толкова вреден като широкоспектърните), стрепсилс и много чай и така...
Но тей акто сега е сезона на пневмонията, недей рискува и отиди на лекар.
Lexynnka
. . отивай на лекар, защото много хора познавам същото . . и е някакъв вирус, по-добре не се лекувай сама ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
И аз така бях до преди няколко дена. Ако имаш Екозал или Биопарокс пръскай... Ефизол, Трахизан, Ментови бонбони...Айде и да се оправяш!...
![]()