.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Зачервено гърло

много ми е зачервено гърлото и просто незнам какво да правя .Опитах всичко от смучаши бонбони от аптеката до домашни билки . И немога да преглъщам и затова не се храня много ашук това води до отпадналост и по цели нощи не мога да спяя

Липсва описателно заглавие!
    kalpazanka

Обичам те !

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има постоянно някакви грипчета. Спокойно. Но все пак отивай на лекар, да те прегледат, може и гнойна ангина да имаш, може да прерастне в бронхит. Така че, отивай за всеки случай.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Колко време продължава? Биопарокс имаш ли (лекарство е)?

Бягай на лекар, ако няколко дена не е минало, че тея работи слизат надолу към дробовете.

Иначе тей като ми скапаха имунната система с антибиотици бях почнал горе-долу сам да се лекувам - фервекси, аспирини, биопарокс (локален антибиотик, който не е толкова вреден като широкоспектърните), стрепсилс и много чай и така...

Но тей акто сега е сезона на пневмонията, недей рискува и отиди на лекар.
    Lexynnka

Може от една болка в гърлото да се превърне в пневмония,за това отиди на лекар.За болката в гърлото ти препоръчвам Стрепсилс Скреж-нови са и са много добри.
    Cullens

. . отивай на лекар, защото много хора познавам същото . . и е някакъв вирус, по-добре не се лекувай сама ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

И аз така бях до преди няколко дена. Ако имаш Екозал или Биопарокс пръскай... Ефизол, Трахизан, Ментови бонбони... Айде и да се оправяш!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си