- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Непоносима болка в областа на гръдния кош...
Сигурно всеки е почуствал тази болка поне 1 път,не се и съмнявам в областта на гръдния кош/белия дроб/.При мен е същото.От лявата страна ,адска болка.Боли ме когато си поема въздух или издишам.Някаква "режеща" е .Непоносима... Е от няколко дена ,тази болка сякаш ме "преследва".Днеска я усетих около 5-6 пъти.Ако може да ми обясните от какво е това и как да я спра...
П.П.Не ми се ходи на лекар.Искам и да споделя ,че пуша.Пуша само когато съм ядосан,имам контолно или тъжен и отчаян...Точно тези 3 неща ме накараха да посегна към никотина... Явно по някакъв начин ме успокояват и така се пристрастявам към тях...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ами сега ще ти кажа. Миналата година точно по това време съм карал пневмония на крака в продължение на няколко седмици. Всеки ден усещах адска болка от ляво в продължение на много дни (седмици), но не отидох на лекар, мислех че ще отмине. В резултат на това имах плеврален излив от ляво, искарах 3 седмици с абокат и общо 34 дена на антибиотик.
Твоето не е такова, при положение, че не се изморяваш, потиш, задъхваш, но поуката от това: Върви на лекар ако продължава да те боли! Не можем да ти помогнем.
И спри цикарите бе, на 14 си! Спри да се тровиш! Бил си под стрес, повярвай ми, твоят пубертетски стре не може да се сравнява със стреса на някой хора!
Lexynnka
М дам ,Започнах да ги спирам ... .Боли ме в продължение на максимум 30-40 секунди.Днес не съм усещал болка... ,но вчера 3 пъти ...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!