.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Толкова отчаян

Здравейте, Реших и аз да постна моят проблем. От година - година и половина харесвам 1 момиче . Проблемът обаче е че аз дойдох в софия а тя остана в другият ми град. Все още се опитвам да поддържам връзка с нея , но усещам как със всеки ден ми се изплъзва . Един от големите проблеми също е и че аз уча в събота и нямам тази възомнжност да изляза и да я видя . Дайте идеи какво да правя .

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Щом няма възможност да се виждате и да стане нещо повече, най-добре е да я забравиш ( тя е там, ти в София). Бориш се за нещо илюзорно по мое мнение.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на Tedchy
    Забрави за нея !

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Забрави за нея !
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Връзки от разтояние не се получават,нямат бъдеще ... и също така няма как да нямате дразки щом ще се виждате толкова рядко (ако имахте тази възможност) просто я остави да бъде щастлива,намери си друга.Знам че е лесно да се каже така ... ама опитай се
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ти си далеч от нея, каква връзка може да имате, дори и нещата да потръгнат.Ще се виждате веднъж седмично в най-добрия случай.Няма смисъл, знам, че е трудно да забравиш някого към когото имаш силни чувства, особено ако са от дълго време, но се опитай.Останете си приятели, колкото и невъзможно да звучи.

Еххх....да имах този проблем аз...

решението е едно,забрави я!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Виж приятел не ме разбирай погрешно, че съм против нея или теб, но просто няма смисъл да се захващаш би ли ти харесало да тръгнеш с нея и да я виждаш всяка неделя тъй като всеки ден ще си мислиш за нея с кой е и какво прави и дали няма да ти изневери тъпо е. Забрави я

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Колкото и трудно да е - забрави я..Нямате никакъв шанс да сте заедно..Може би и ти го разбираш това..
    Просто щом няма никаква възможност да се видите - няма и начин да сте заедно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

просто я забрави, не е лесно ама не е и невъъзможно. както обичам да казвам ' няма невъзвожни неща на тоя свят,има само много трудни. : ) '
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си