- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а дали не му е писнало?
С евно момче се запознахме в един сайт.После се оказа,че сме си имали и скайповете.Почнахме да си пишем по скайпа и така 1-2 дена псле нз кво стана той ми искаше номера,пращаше ми целувки по скайпа.Казваше ми мило тва мило онова.И ми каза ОБИЧАМ ТЕ.В което аз не вярвам,но това е друг въпрос.Като му казах,че не му вярвам,той се натъжи.Вчера си пусна камерата и го гледах и по едно време спрях да говоря щото пишех домашна работа.А той почна да вика алооо ехоооо и една физиономия направи.И аз му се расърдих заради това.Кви са тези физиономий?да не би да му е писнало от мен,той каза че искал да ме разсмее![]()
![]()
обзалагам се, че поне момчето е максимум на 14..Първоначално написано от moisture
Do you know what is loneliness, among so much people?
не аз съм на 20 а той 8 год по-голям от мен
^![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ти на 20, той с 8 години по-голям от теб, а правите детски работи. Защо просто не излезете да се видите и след това да става, каквото ше става. И не мисля, че му е писнало от теб....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Надявам се, че лъжеш.Първоначално написано от moisture
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
ами той е от Русе и свири в една банда на барабани а аз от пловдив и няма много време.Ходе на репетиции и т.н,но ми обеща че скоро ще се видим и ще дойде до пловдив
Остави времето да си свърши работата. Дотогава не се вкарвайте във филми и Двамата. Ти да се сърдиш за физиономии, а той да ги прави - не върви.Първоначално написано от moisture
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
и на 20 пишеш домашни? нещо не ме връзват думите ти![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Ти си на 20,той на 28 и се занимавате с тия глупости?![]()
Я се стегнете!
И аз!!Първоначално написано от xNiKx
И не му е писнало от теб.
Прави се на 5 стотинки за да ти хване окотоПървоначално написано от Nadelina
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
надявам се да е така
Ха-ха-ха.
[size=7][b][u]fosse cos
![]()
Това ме върна назад в дните, когато бях на 12-13 и си писах в mIRC с разни непознати, с които си говорихме на 'мило' и си казвахме колко се обичаме
![]()
![]()
Вижте са наживо и тогава преценете дали се обичате..
Аз пък лъжех батковците, че съм голяма и ме канеха на кафеПървоначално написано от Slave4You
. Е, като се стигнеше до покана за среща признавах, че не съм на толкова за колкото се представям.
Скайп не е за такива работи. Първо се поопознайте, след това решавайте дали се обичате или не. Не мога да разбера как може човек да се влюби по снимка или по камерата.
Темата ебавка ли е?![]()
I'm inlove with a criminal...
Такаа - да обобщим: Ти си на 20 години, пишеш домашни работи, от своя страна той е на 28, но прави маймунджолъци пред камерата, двамата сте достатъчно големи, за да имате сериозна връзка, но вие правите детски работи и си говорите по скайп и прочие.Надявам се темата да е ебавка, имак положението е доста зле.
Темата не е ебавка![]()
оф... кво очакваш от,човек които не си виждала един път дори? скайп историй..
може да е студенткаПървоначално написано от playhard1
![]()
Абе, ти малоумно ли си, кво си?Първоначално написано от moisture
Temet Nosce
벨야카