Лятото на 2оо9г баща ми ме нарече боклук и каза, че не желае да съм негова дъщеря. Причината беше, че не бях в много добър период в училище и изкарах малко слаби оценки за края на годината и 1 сметка за телефона от 30 лева.. Когато ми каза горе споменатото,каза че ще се радва ако си взема боклуците и се изнеса от вкъщи. Бях готова да го направя веднага, но майка ми каза, че няма да го позволи, и то не защото особено много и пука къде ще отида и какво ще правя , а по - скоро да не би да я търсят от някое районно. След месец, два и майка ми ме нарече по същия начин,заключи ме вкъщи, не ми даваше телефона нито компютър,нито телевизия за около 1 сед. Друго нещо е, че лятото родителите ми ,ми правеха проблем ако се прибера в 8 и половина, а пък за по-късен час да не говорим..
Вчера преди да излезна казах на майка ми - " ще се прибера към 7:30 8:00 вечерта" но тя е чула само 7 и половина, и в 7 и 20 баща ми се обади и ми се разкрещя, че до 7 и половина трябва да съм вкъщи иначе няма да излизам повече защото трябвало да спазвам часа. Опитах се да му обесня, че съм казала 7 и 30 или 8, но той ми затвори телефона. Прибрах се и стана скандал, в който си изпуснах нервите и си позволих да повиша тон ( никога преди не бях го правила)
Днес майка ми започна да ми вика за нещо и ми каза " внимавай как се държиш и престани да ми отговаряш защото и аз ще ти кажа както баща ти да се махаш от тука. Дойде ми до гуша от тебе. . " Те очакват от мене когато ми крещят да седя с наведена глава и да мълча и да се примирявам с това, че понякога не са прави!..
Мислила съм доста пъти да си събера нещата и да си тръгна..но не знам как ще се развият нещата след това и ме е страх какво може да направят .. Никога не ме разбират , а дори и не правят опит да ме разберат. Дайте ми някакъв съвет какво да правя с родителите си..как да се държа и да им покажа, .. на 16 съм и искам малко повече свобода ..