- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предложения ? Ще се смекчи ли ?
Така проблема е следния,вмомента съм 7 клас ще имам кандидатстване след около месец.Всичките ми приятели и съученици ще ги стимулират с подаръци.Няколко приятелчета ще си взимат мотори.Така де и аз това поисках.Тате се съгласи,защото знае,че иначе няма да си направя голям труд на изпитите но аз направо се влюбих в 1 моторче
,да ама нашият вика до 1000 лева
,а тва дето съм си го харесал е малко по-скъпо,но той е твърд.Аз му казах,че нямам намерение "да си похабя" следващите 5 години от живота в някое елитно училище за някъв китайски боклук,въпреки че знам,че на изпитите ще дам всичко от себе си(все пак това си е за мен),а освен това изобщо не е бедничък мотора дето съм си харесал е точно колкото 1 негова заплата към 1800 лева и мама получава някъде 1000,така че според мен нищо не им пречи
мисля,че ще се смекчи,Вие как мислите ?
Защо трябва да гледаш другите? Мисля, че ще се задоволиш и с 1000лева. Трябва да се благодариш, че баща ти ти позволя. Все ще си намериш някое готино. Пък и мислиш ли, че си заслужава да дадеш толкова пари, и дали ще го караш дълго? А и то изисква поддръжка.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Правилно ли разбиам, че мислиш, че ще си похабиш живота ако влезеш в елитно училище?
Ако е така, жалък си, ако е сри за спама.
Lexynnka
Не, той искаше да каже, че не иска да си купи някой китаиски боклук, който ще му коства парите за образованието. Поне аз така го разбирам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ти се радвай, че и за 1000 лв е готов да ти вземе нещо.
А ти искаш мотор ,защото и на другите ще им взимат ли?
А и не е задължително да ти взимат нещо само защото имаш изпит.
Аз получих "давай, мише.", потупвания по рамото, съчувствие за голямото учене и пари за уроци, дето не че ми се ходеше особен, ма трябваше. та, искам да кажа, че ако някой ми даваше хиляда лв. за подарък нямаше да имам никакви претенции.
Първоначално написано от Shadowsogirl
++ и аз бях така..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз цяла година 7 клас нищо не получавах,само се карахме за 5ици,и ме караха да уча постоянно.Е благодарен съм им,сега съм си в добро училище.А за награда ми ремонтираха стаята(тя си беше за ремонт,не ставаше за нищо и си живеех в хола)
А доколкото разбрах,че мотивацията ти да влезеш в елитно у-ще е моторче,просто няма смисъл.
А и не ми е ясно 7-8 клас къде точно смяташ да бръмчиш с тоя мотор?Аз доколкото знам,ти трябват 169за скутер)което значи 9-10 клас.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Бе ако живее в някой квартал, дет куки не стъпват може да го кара. Но ако го хванат, искат книжка, най много в районното и глоба, ама както се хвали, че техните имат пари, глобата е платена.
И аз бях така..Не че нямат да ми купят.Просто аз имах желание да уча и някакви подаръци не ги чувствах като стимул.Това, че даваха парите за уроците си беше достатъчно.Според мен искаш много.Първоначално написано от ecstazy
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Те техните колкото и да имат,едва ли ще са навити постоянно да плащат глобиПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
А до автора:Опитай се да влезеш,акос е справиш добре баща ти най-вероятно ще поддаде.Във всеки случай,не впрягай колата пред коня-вземи си изпита и тогава мисли за наградата.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
а да не говорим,че си прекалено малък за мотор
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ем вижте просто до 1000 лева са боклуци,а баща ми е такъв,че ако няма повод няма да ми земе нищо скъпо... единственият подарък над 100 лева за рожден ден досега ми е бил компа и един ГСМ...а има пари затова се възползвам докато може....,доколкото куките тва е за селотам с куките сме аверчета
и според мен не е важна възрастта ами да знаеш правилника за движение по пътищата ии да не си някакво камикадзе..
освен това аз от 2 години карам на 1 приятел 50 кубиковия и вече спокойно ще минавам на 125
![]()
Ем да повечето така ще кажете... ама кво да направя,че баща ми е някъв скъперник и не дава никви пари.... на другите за рожденни дни и коледи им купуват вещи за по 300-400 лева...Първоначално написано от cherrygloss
и не разбирам к'во те интересуват другите?! просто баща ти не ще да си дава парите за глупости. За мен залъгването с подаръци не е много добра идея. Ето, наще успяха да ме вкарат в хубава гимназия, без да ми купуват нищо. Ти сега завиждаш ли им или к'во?
и аз, радвай се че поне ще ти дадат нещо пфф много си неблагодаренПървоначално написано от someonerandom
не разбираш ли... просто искам най-накрая да ми купят нещо свястно ебаси... аз искам мотор отдавна ама ако го поискам за рожден ден или нещо такова ще ми каже,че нещо се правя на много ВИППървоначално написано от ecstazy
щото просто той не е имал на мойта възраст значи,че и аз не трябва да имам ама въпроса е,че той е бил на мойта възраст през 82ра....
![]()
Опа забравих да добавя,че на мен ми трябва,за да ходя по чукарите по-бързо на село в балкана(ще си зимам кросов),за да не си помислите,че просто искам да се правя на някво гъзарче![]()
ей заради такива многознаещи лайна като теб се случват тия неща по пътя...Първоначално написано от Greennight
оффф закво са трябва да даваш определения без да ме познаваш ?точно по пътищата(стара планина;калоферско) стават най-големите инциденти....
Ако ти купят мотор, значи ваще не са в ред. Извинявай много, но ти си на 13-14 години. Дори и да срещаш кола на пътя на високосна, пак има ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ риск да се пребиеш много лошо. + това до сега си живял без мотор, ще живееш и занапред. Вземи си колело, за планината, като толкова искаш "по-бързо" да минаваш. И стига си гледал другите, и на моите приятелки им купуват всеки ден обувки за по 100 лева, да не говорим за рожденните дни к'во става, но не се оплаквам, нали?? Това са пълни лигавщини...![]()
ееее как към високосна с мотор... там има такива завои,че някой джип ако излезе изведнъж и ме забие после ще съм на инвалидна количка цял живот... говоря за по-малки пътища,че даже и пътеки през които кола не може да мине...,съгласен съм за лигавщините ама за кво под дяволите не мога да имам нещо свестно...
![]()
ние кво можем да ти кажем
квот реши баща ти е тва е
ама най-добре да не ти взима...
Че защо ? тва,че на 14 има някви недорасли идиоти не значи,че всички са такиваПървоначално написано от POLLINA
мога да ти кажа,че повечето пътни инциденти се случват именно от надрусани кретени на твоята възраст
![]()
Лелее на мен ако ми дават по 1000 лева да уча, нямаше да се оплаквам.![]()
Не можеш ли да си избереш някой мотор за по-малко пари? Едва ли е голяма разликата..
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд