- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо под окото..
Имам нещо като пъпки, но не е точно пъпки под очите. Не са ранички. Наще казаха, че това не е ечемик или там подобно. Чудя се да не е обрив?![]()
Вие как мислите? Да си взема с нещо да го мажа?
ПП: пропуснах да спомена, че не е и акне![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ако е като топче и малко да ти се е надуло мястото значи е ечемик и не го стискай,ама ако не е това,то тогава няма представя кво ти е![]()
И квото и да е,не го мажи с квото ти падне,да не стане по лошо
не е ечемик... ако не затихне до 1 - 2 седм. ще отида на кожен..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Иди на дерматолог. Така никой не може да ти каже какво ти има..
Ако е това, за което се сещам, в 5ти клас имах такова (нещо като пъпчица, но не точно под окото, където попринцип може да е ечемик). Беше от експериментите, които правех с разните гримове, т.е. някакво замърсяване или алергия, но няма как да знам, отиди на дерматолог.
Всъщност не е замърсяване както каза diiana86, ами са сякаш СИТНИ
пъпчици обхващащи и тъканта около носа
мислех за лунички, но със сигурност не е такова
Molzinka защо ми са капки за очи?това не обхваща окото а просто е под него. Няма как да им навреди.
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
амм ако е това,за което си мисля и аз имам .. то е нещо като израстът,с цвета на кожата нали ? Имам го от доста време,и други познати имам,и не ни пречи ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
мен ми излизат такива пъпчици когато кожата ми е твърде мазнаПървоначално написано от maksimal
![]()
или съм пред цикъл
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Да не са едни белички такива?![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Това май са милиуми. Доколкото знам само козметик може за ги махне като ги пука.....може и сериозно да се бъркам. Някой запознат да ме поправи
Ето информация: http://krasota.rozali.com/lice/p436.html
Доста прилича на това, но мойто е сякаш като напукана кожа... Тези дни ще отида при козметик или дерматолог да видим..Първоначално написано от kok
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Дерматолог.Дори да не е нещо сериозно, поне повече няма да се притесняваш.![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Аз имах такова, но само едничко близо до окото.. Опитвах се да го стискам ала бала и не се махна. Не го пипах след тва и сега забелязвам че го нямаПървоначално написано от kok