.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Много хора пишат, че няма истински приятели, а просто или не са случили на такива или не приемат факта, че хората грешат и съществува втори шанс. Не знам дали е правилно да се нарече най - добър приятел, но определено в живота ми ема един специален и незаменим човек, който сякаш е моето второ аз, с който се смея и плача, върша лудории и се надявам да не загубя по някакъв начин.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Разбира се, че има най-добри приятели. Моят най-добър приятел има гадже от две години, аз също си имам приятел от две години и гаджетата ни не се дразнят от това, защото всички знаят какви са ни отношенията с май бест френд Никога м/у нас не е имало чувства, флирт или така нататък, нов инаги сме си били много близки и много сме си споделяли и сме били заедно при брутални скъсвания с гаджета, при страхотни успехи и въобще винаги! Той е най-близкия ми човек и никога, ама никога не бих позволила да загубя такъв приятел заради едната ЛЮБОВ... Ние с него много се обичаме, но тая любов е страаааааааашно далеч от каквито и да е любовни чувства
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Няма истински приятели.
    напротив имааааааа!
    но не казвам, че се срещат под път и над път, просто трябва да случиш на тях
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си