.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпрос отностно Болка

Здравейте на всички потърсих и не видях такава тема затова пиша нова От както правим секс с приятелката ми нея постоянно я боли като го вкарам в нея и се неможем да осетим голямо одоволствие. Та въпроса ми е нормално ли е да я боли? Приналичие че от както я разпечатах сме правили секс над 10 пъти? Започвам да се притеснявам и незная какво да правим бихте ли дали някой савет

Нормално е, всяко момиче го боли първите пъти, когато прави секс.Някой ги боли само първия път, за други болката остава доста след първия път.Всеки е индивидуален.Няма от както да се притесняваш, с времето и със стажа болките ще спрат, но все пак и кажи да не се притеснява по време на половия акт, защото може би всичко е на нервна основа, понякога нещата са подсъзнателни.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: Въпрос отностно Болка

Цитирай Първоначално написано от fitila91
    Здравейте на всички потърсих и не видях такава тема затова пиша нова От както правим секс с приятелката ми нея постоянно я боли като го вкарам в нея и се неможем да осетим голямо одоволствие. Та въпроса ми е нормално ли е да я боли? Приналичие че от както я разпечатах сме правили секс над 10 пъти? Започвам да се притеснявам и незная какво да правим бихте ли дали някой савет

Ох, имай милост..

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Нормално е, всяко момиче го боли първите пъти, когато прави секс.Някой ги боли само първия път, за други болката остава доста след първия път.Всеки е индивидуален.Няма от както да се притесняваш, с времето и със стажа болките ще спрат, но все пак и кажи да не се притеснява по време на половия акт, защото може би всичко е на нервна основа, понякога нещата са подсъзнателни.
    +1 \/
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Напълно нормално е да я боли, мен също ме боля доста след това, но с времето мина.
    Бургас

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Абе не е болка за умиране .. и мен ме болеше ама като се отпусне човек и не мисли за нищо не се притеснява и вярва на партньора си всичко е окей .. най-вероятно е на нервна основа

Мега фен Аватара на t0d1t0
    почвайте по-често да правите секс и след време ако не отмине болката да отива на гениколог
    Станислава

Праскайте се денонощно има удивителен ефект

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Праскайте се денонощно има удивителен ефект
    Като ти гледам мненията,голяма мръсница ми се струваш...биваш,биваш........ам а,като даваш много акъли,не ти давам повече от 16,даже и те са ти много....

Град
    Павликени

по темата

Според мен се стяга и се притеснява и за това я боли мисля че ако се отпусне по няма да я боли но не знам дали съм прав просто това е моето виждане.
    ;]

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Re: Въпрос отностно Болка

Цитирай Първоначално написано от fitila91
    Боже дай ми сили

Давам ти сиилииииииииииииииииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си