.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Spodeli i ti :)

Spodeli i ti :)

Беше 15.08.2010 ии заминавахме за Добринище за 10 дена .. Още в първият момент си набелязах едно момче - русо и със сини очи. Иии 3 дена нищо но измислих си аз план и стана работата 3тата вечер вече се гушкахме и цункахме НО ! След като си получих това което искам вече не го исках даже не исках да го виждам И не ходих в неговата стая повече .. На другата вечер друго момче което не беше от лагера но от моя град, дори живееше близо до нас ми грабна ума, но си имаше сериозна приятелка от 1 година и нещо .. ама явно толкова му е и пукало за нея защото на сутринта ме гуууууу6наа хихи . Бях аааадски щастлива,очите ми грееха както никога На другата вечер се и целунахме, но след 2 дена тои си тръгваше защото не беше от лагера .. ПЛАКАХ, никога не бях плакала така !! Като си пристигахме тои ме чака6е на гарата но нищо вече не беше същото .. след Добринище все едно нямаше нищо и си останах с мъката по него и днес .. колкото и малка да е все още я има и все още не мога да го забравя .. Не вярвам да е нямал нищо към мен все пак тои доиде първи при мен нали .. или се залъгвам !? Таа това е от мен.. споделете и вие !

Re: Spodeli i ti :)

Цитирай Първоначално написано от gabiince
    Беше 15.08.2010
    Ех как минава времето...ми може нищо да е нямал,може да си била една от всички за него.

кво по- точно тряа да споделя, не разбрах..

Беше 15.08.2010

Имало едно време..

На лагера си решила да се правиш на курва,после си решила че си влюбена.Да се беше ебала и с двамата,да ти минат и любов,и мераци.
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Беше 15.08.2010 ии заминавахме за Добринище за 10 дена .. Още в първият момент си набелязах едно момче - русо и със сини очи. Иии 3 дена нищо но измислих си аз план и стана работата 3тата вечер вече се гушкахме и цункахме НО ! След като си получих това което искам вече не го исках даже не исках да го виждам И не ходих в неговата стая повече .. На другата вечер друго момче което не беше от лагера но от моя град, дори живееше близо до нас ми грабна ума, но си имаше сериозна приятелка от 1 година и нещо .. ама явно толкова му е и пукало за нея защото на сутринта ме гуууууу6наа хихи . Бях аааадски щастлива,очите ми грееха както никога На другата вечер се и целунахме, но след 2 дена тои си тръгваше защото не беше от лагера .. ПЛАКАХ, никога не бях плакала така !! Като си пристигахме тои ме чака6е на гарата но нищо вече не беше същото .. след Добринище все едно нямаше нищо и си останах с мъката по него и днес .. колкото и малка да е все още я има и все още не мога да го забравя .. Не вярвам да е нямал нищо към мен все пак тои доиде първи при мен нали .. или се залъгвам !? Таа това е от мен.. споделете и вие !

аз обичам понита
    Имало едно време..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Добре де.

Получила си тва което искаш от синеокия и си го оставила.

А другия е получил тва което иска от теб и те е оставил. Такъв е живота.
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    На лагера си решила да се правиш на к***а,после си решила че си влюбена.Да се беше ебала и с двамата,да ти минат и любов,и мераци.
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    ей, я се върни от бъдещето и ми кажи кво става 8 дена по-рано от Добринище, как ми върви РДто ???
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Град
    Пловдив
    от всичко най-много се дразня на такива путки заспали, който не знаят какво искат !
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    от всичко най-много се дразня на такива п**** заспали, който не знаят какво искат !
    Точно !

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Добре де.

Получила си тва което искаш от синеокия и си го оставила.

А другия е получил тва което иска от теб и те е оставил. Такъв е живота.
    haha OWND

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не мисля, че има кой какво да споделя. А така като гледам датата.месеца.годината ... направо падам под бюрото. Слагам ключ, не виждам смисъл от темата.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на Callisto
    Ще споделя, че не ви разбирам. Защо най-после не спрете да си пропилявате живота и не си намерите сериозна връзка?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Шефе айде сложи катанеца де

Нещо си го изпущил ми се струва.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Съдба,садчии. :/
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Не мисля, че има кой какво да споделя. А така като гледам датата.месеца.годината ... направо падам под бюрото. Слагам ключ, не виждам смисъл от темата.
    Май колегата е забравил.

Аз ще се погрижа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си