- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Spodeli i ti :)
Беше 15.08.2010 ии заминавахме за Добринищеза 10 дена .. Още в първият момент си набелязах едно момче - русо и със сини очи. Иии 3 дена нищо но измислих си аз план и стана работата 3тата вечер вече се гушкахме и цункахме
НО ! След като си получих това което искам вече не го исках даже не исках да го виждам
И не ходих в неговата стая повече .. На другата вечер друго момче което не беше от лагера но от моя град, дори живееше близо до нас ми грабна ума, но си имаше сериозна приятелка от 1 година и нещо .. ама явно толкова му е и пукало за нея защото на сутринта ме гуууууу6наа хихи . Бях аааадски щастлива,очите ми грееха както никога
На другата вечер се и целунахме, но след 2 дена тои си тръгваше защото не беше от лагера .. ПЛАКАХ, никога не бях плакала така !! Като си пристигахме тои ме чака6е на гарата но нищо вече не беше същото .. след Добринище все едно нямаше нищо и си останах с мъката по него и днес .. колкото и малка да е все още я има и все още не мога да го забравя .. Не вярвам да е нямал нищо към мен все пак тои доиде първи при мен нали .. или се залъгвам !? Таа това е от мен.. споделете и вие !
![]()
Ех как минава времето...ми може нищо да е нямал,може да си била една от всички за него.Първоначално написано от gabiince
кво по- точно тряа да споделя, не разбрах..
Първоначално написано от gabiince
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имало едно време..
На лагера си решила да се правиш на курва,после си решила че си влюбена.Да се беше ебала и с двамата,да ти минат и любов,и мераци.
Първоначално написано от finger4o
Първоначално написано от gabiince
![]()
![]()
![]()
аз обичам понита![]()
Имало едно време..
Добре де.
Получила си тва което искаш от синеокия и си го оставила.
А другия е получил тва което иска от теб и те е оставил. Такъв е живота.
The blood that binds us ..till death unites us
Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
ей, я се върни от бъдещето и ми кажи кво става 8 дена по-рано от Добринище, как ми върви РДто ???
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
от всичко най-много се дразня на такива путки заспали, който не знаят какво искат !
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
haha OWNDПървоначално написано от Lincheto
Не мисля, че има кой какво да споделя. А така като гледам датата.месеца.годината ... направо падам под бюрото. Слагам ключ, не виждам смисъл от темата.
Шефе айде сложи катанеца де
Нещо си го изпущил ми се струва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Съдба,садчии. :/
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Май колегата е забравил.Първоначално написано от hamilcar
Аз ще се погрижа.