.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Кои обичат по-силно - мъжете или жените?

Кои обичат по-силно, кои са готови на повече неща за другия?
    Е, вие сте

един човек ако истински обича ще е готов на много неща за другия, независимо момиче или момче.
    Но аз съм забелязал, че момчетата обичат не повече, а по-силно е точната дума, смисъл момичетата не влагат толкова задълбочени чувства във връзката/ите си, има и изключения, разбира се.

:P според мен зависи от двойката ..
    Има ситуаций в който единия от двамата обича повече
    а има и такива в който всичко е по равна и една връзка е в огромна хармония
    Относно това кой е готов на повече неща за другия мога да кажа, че този който обича би направил всичко за половинката си

Цитирай Първоначално написано от Vanish
    един човек ако истински обича ще е готов на много неща за другия, независимо момиче или момче.
    Но аз съм забелязал, че момчетата обичат не повече, а по-силно е точната дума, смисъл момичетата не влагат толкова задълбочени чувства във връзката/ите си, има и изключения, разбира се.
    доста е относително

Едно клише , но вярно..

"..в една връзка единия винаги обича повече.."

Цитирай Първоначално написано от impossible7
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    доста е относително

това няма значение, всеки човек е устроен различно.. има жени, които обичат истински и такива, които са същински змии.. същото се отнася и за мъжете.
    Имало едно време..

В повечето случай жените,те винаги обичат този с който са(без значение колко точно),но когато един мъж обича(което се случва мноого рядко),обича ДОКРАЙ!
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    В повечето случай жените,те винаги обичат този с който са(без значение колко точно),но когато един мъж обича(което се случва мноого рядко),обича ДОКРАЙ!

не съм съгласна с мнението ти. Не е вярно, че жените обичаме в повечето случай, както казах има жени и жени. Мъжете също са чувствителни, просто някой не го показват толкова.
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    това няма значение, всеки човек е устроен различно.. има жени, които обичат истински и такива, които са същински змии.. същото се отнася и за мъжете.
    напълно съм съгласна..

пък и за жалост в днешно време много малко хора са способни да обичат истински
    Повечето вече използват "обичам те" като "здрасти" което е отчайващо..
    и все пак има останали хора който използват думата в същинското и значение което е похвално, но рядко срещано..

напълно съм съгласна..

и все пак има останали хора който използват думата в същинското и значение което е похвално, но рядко срещано..
    тук проблема може би е, че в началото хората изпитват чувства, които мислят за любов, а е просто силно привличане
    Имало едно време..

Зависи от човека, а не от това какво има в гащите.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

напълно съм съгласна..

тук проблема може би е, че в началото хората изпитват чувства, които мислят за любов, а е просто силно привличане

Именно там е проблема.. ама не бих казала, че при някой е силно привличане.. Не се отнася за всички това което казваш. Някой си я използват просто ей така ..
    Не си ли забелязала разни пиклювци и пикли .. един ден се виждат с някого и вече го "обичат" едва ли е силно привличане това

Голям фен
    Град
    Лондон
    Зависи си изцяло от човека . Аз съм на мнение ,че мъжете се влюбват по-рядко ,но когато се влюбят обичат истински .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    in my weird world
    тая тема е дъвкана и предъвкана, никой не може да каже кой обича по - силно... напълно си е индивидуално това!!!
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    кажете ми кой обича по-малко тогава!?
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на Callisto
    Според мен всичко зависи от това, колко е сериозна една връзка. В моя случей не мога да кажа, кой обича повече (аз или той). Страшно много се обичаме и не мисля, че това може да се измери. Много обичам като ме гушка, ако ще и да е със все сила пак се радвам, понеже знам, че е до мен, че ме желае, че ме обича и иска да е с мен. Обичам да лежим на леглото, да гледаме някой филм, а през това време да сме се гушнали един друг и той да ме гали по косата, а аз него по гърдите. За мен всяка една прегръдка изразява желанието на даден човек, да бъде с този, който е гушнал.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мъжете обичат силно, жените обичат страстно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Жените,по-отдадени са...ама са и по-обсебващи.Садчи. :/
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Зависи си изцяло от човека . Аз съм на мнение ,че мъжете се влюбват по-рядко ,но когато се влюбят обичат истински .

Град
    Kyustendil
    Много е относително.. всичко зависи от човека!
    [b][color=black]Espa

Според мен жените понеже са по-емоционалния пол

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен Аватара на playhard1
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Да, абсолютно съгласен.

Иначе мисля, че в една връзка не може двамата да обичат еднакво, единият винаги обича повече, отколкото другият. Важното е този човек да не си ти, че после много кофти
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Според мен жените понеже са по-емоционалния пол
    относително е И мъжете са емоционални .. просто не го показват
    ( дори понякога са по емоционални и от нас жените)
    Всичко oпира до човека, а и до връзката

Индивидуално е ! Доста при това.. Лично аз съм имал момиче , за което съм бил готов на абсолютно всичко... Но си зависи до човека...
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си