- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои обичат по-силно - мъжете или жените?
И двата пола са способни да изпитват силни чувства.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
По-глупавия.
+1Първоначално написано от Magic_Girl
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Соред мен е различно при всеки,зависи от характера,и по въпроса:Първоначално написано от Vanish
Повечето момчета не обичат,а искат.
Това си е относително... опира до човека.
Момичетата започват да изпитват "любовни чувства" по-рано, но когато едно момче се влюби (истински), макар и в по-късен етап, чувствата му са доста... ъъъ, трайни.
Поне според мен е така.
(:
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Този, който има искрено сърце и е готов да дава всичко от себе си без да очаква нещо в замяна...не зависи от пола.
Първоначално написано от YouMakeMeSmile
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Според мен във една връзка единия от двамата обича повече..+..Това си е строго индивидуално..По някой път мъжете,друг път жените обичат по-силно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нищо друго не отговаря на темата освен - Зависи!
бих казал жените, но те и повече изневеряват....
Момчетата се влюбваме по-трудно, но определено масата обича по-дълбоко. При жените е по-скоро, като силна привързаност.
Всеки човек е различен и точен отговор не мога да ти дам . . Всеки разбира по различен начин нещата.![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
С какво се мери любовта ? Или обичаш или не![]()
Ами както казаха по нагоре зависи от двойката :P ,. има и момчета,които обичат повече от техните приятелки ,но моето мнение е по принцип,че в повечето случеи момичета обичат повече,а момчета мислят само къде да си го вкарат ..![]()
![]()
Мъжете.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
impossible7 написа:
YouMakeMeSmile написа:
това няма значение, всеки човек е устроен различно.. има жени, които обичат истински и такива, които са същински змии.. същото се отнася и за мъжете.
напълно съм съгласна..
Smile пък и за жалост в днешно време много малко хора са способни да обичат истински
Повечето вече използват "обичам те" като "здрасти" което е отчайващо..
и все пак има останали хора който използват думата в същинското и значение което е похвално, но рядко срещано.. Confused
+1
Съгласна съм. Може би защото момичетата се страхуват да заобичат истински. Момичетата уж са влюбени, уж биха се хвърлили в огъня за момчето, а когато скъсат реват два дни и после тръгнат с нов, докато момчетата може да не го показват, но според мен ги боли повече, защото се влюбват по-дълбоко и наистина обичат, а не само да се лигавят и да си пращат лигави смс-и.Първоначално написано от Vanish
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
палячо..Първоначално написано от l1v4o
[b][color=black]Espa
Не мисля че любовта се разделя на женска и мъжка...
Bon Jovi - Always
Аз съм съгласен с това... Аз лично обичам много малко хора(едно момиче и семейството ми)... Незнам гаджето ми до колко ме обича, но аз мога да кажа, че я обичам истински и ако иска ще скоча и през блок, ще се метна пред кола, ще си разбия главата в някоя стена, ще убия човек и мн мн др...Първоначално написано от Alex4o0o
Обобщено: Готов съм на абсолютно всичко за нея, а на какво е готовя тя за мен само тя си знае![]()
Значи, любовта наистина не се разделя на мъжка и женска.
Ние жените обичаме силно и истински,показвайки емоциите си постоянно и сме по-лесно раними.По-крехки сме.Наранят ли ни - страдаме ден, два и хоп - нова връзка.Докато момчетата са по-твърди като характер, когато обичат и не показват емоциите си така, както нас.Ако ги раниш един път - край.Следващата сериозна ще е чак след ехее.. Така, че не мисля, че е редно любовта да се дели, но определено има разлика в обичта на единия пол и обичта на другия.![]()
Big or small, lies are lies!