.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Аз. О.О

Голям фен Аватара на Tedchy
    Според мен това е много спорен въпрос.Не може да се каже кой обича повече.Във всяка връзка е различно,заради това не мога да дам точен отговор.

И двата пола са способни да изпитват силни чувства.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

По-глупавия.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    И двата пола са способни да изпитват силни чувства.
    +1
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Цитирай Първоначално написано от Vanish
    един човек ако истински обича ще е готов на много неща за другия, независимо момиче или момче.
    Но аз съм забелязал, че момчетата обичат не повече, а по-силно е точната дума, смисъл момичетата не влагат толкова задълбочени чувства във връзката/ите си, има и изключения, разбира се.
    Соред мен е различно при всеки,зависи от характера,и по въпроса:
    Повечето момчета не обичат,а искат.

Това си е относително... опира до човека.
    Момичетата започват да изпитват "любовни чувства" по-рано, но когато едно момче се влюби (истински), макар и в по-късен етап, чувствата му са доста... ъъъ, трайни.

Поне според мен е така.
    (:
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Този, който има искрено сърце и е готов да дава всичко от себе си без да очаква нещо в замяна...не зависи от пола.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    това няма значение, всеки човек е устроен различно.. има жени, които обичат истински и такива, които са същински змии.. същото се отнася и за мъжете.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Няма отговор на този въпрос, полът е без значение.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен във една връзка единия от двамата обича повече..+..Това си е строго индивидуално..По някой път мъжете,друг път жените обичат по-силно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Нищо друго не отговаря на темата освен - Зависи!

Мега фен
    Град
    Earth...
    бих казал жените, но те и повече изневеряват....

Момчетата се влюбваме по-трудно, но определено масата обича по-дълбоко. При жените е по-скоро, като силна привързаност.

Всеки човек е различен и точен отговор не мога да ти дам . . Всеки разбира по различен начин нещата.
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен
    С какво се мери любовта ? Или обичаш или не

Ами както казаха по нагоре зависи от двойката :P ,. има и момчета,които обичат повече от техните приятелки ,но моето мнение е по принцип,че в повечето случеи момичета обичат повече,а момчета мислят само къде да си го вкарат ..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мъжете.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

impossible7 написа:
    YouMakeMeSmile написа:
    това няма значение, всеки човек е устроен различно.. има жени, които обичат истински и такива, които са същински змии.. същото се отнася и за мъжете.

напълно съм съгласна..

Smile пък и за жалост в днешно време много малко хора са способни да обичат истински
    Повечето вече използват "обичам те" като "здрасти" което е отчайващо..
    и все пак има останали хора който използват думата в същинското и значение което е похвално, но рядко срещано.. Confused
    +1

според моето скромно мнение жените обичат по-силно,но все пак всичко е относително има изключения...Поне аз съм сигурна, че обичам приятеля си много повече от колкото тои мен

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    един човек ако истински обича ще е готов на много неща за другия, независимо момиче или момче.
    Но аз съм забелязал, че момчетата обичат не повече, а по-силно е точната дума, смисъл момичетата не влагат толкова задълбочени чувства във връзката/ите си, има и изключения, разбира се.
    Съгласна съм. Може би защото момичетата се страхуват да заобичат истински. Момичетата уж са влюбени, уж биха се хвърлили в огъня за момчето, а когато скъсат реват два дни и после тръгнат с нов, докато момчетата може да не го показват, но според мен ги боли повече, защото се влюбват по-дълбоко и наистина обичат, а не само да се лигавят и да си пращат лигави смс-и.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Kyustendil

Re: Кои обичат по-силно - мъжете или жените?

Цитирай Първоначално написано от l1v4o
    Кои обичат по-силно, кои са готови на повече неща за другия?
    Е, вие сте
    палячо..
    [b][color=black]Espa

Не мисля че любовта се разделя на женска и мъжка...
    Bon Jovi - Always

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    В повечето случай жените,те винаги обичат този с който са(без значение колко точно),но когато един мъж обича(което се случва мноого рядко),обича ДОКРАЙ!
    Аз съм съгласен с това... Аз лично обичам много малко хора(едно момиче и семейството ми)... Незнам гаджето ми до колко ме обича, но аз мога да кажа, че я обичам истински и ако иска ще скоча и през блок, ще се метна пред кола, ще си разбия главата в някоя стена, ще убия човек и мн мн др...
    Обобщено: Готов съм на абсолютно всичко за нея, а на какво е готовя тя за мен само тя си знае

Мега фен Аватара на vagarious
    Значи, любовта наистина не се разделя на мъжка и женска.
    Ние жените обичаме силно и истински,показвайки емоциите си постоянно и сме по-лесно раними.По-крехки сме.Наранят ли ни - страдаме ден, два и хоп - нова връзка.Докато момчетата са по-твърди като характер, когато обичат и не показват емоциите си така, както нас.Ако ги раниш един път - край.Следващата сериозна ще е чак след ехее.. Така, че не мисля, че е редно любовта да се дели, но определено има разлика в обичта на единия пол и обичта на другия.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си